Football Talk

Αταλάντα – Λάτσιο 3-1: Εύκολη νίκη για τους γηπεδούχους που παραμένουν σε τροχιά Champions League! (video)

Αταλάντα – Λάτσιο 3-1: Εύκολη νίκη για τους γηπεδούχους που παραμένουν σε τροχιά Champions League! (video)

Η Αταλάντα ξεπέρασε με ευκολία το εμπόδιο της Λάτσιο και επικράτησε με 3-1 έχοντας για πρωταγωνιστή τον Ντε Κατελάρε με δύο γκολ. Τρίτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα για τους «μπεργκαμάσκι», τέλος στο αήττητο σερί πέντε αγώνων για την ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι.

Η Αταλάντα φιλοξένησε τη Λάτσιο για την 23η αγωνιστική της Serie A, με στόχο να διευρύνει το νικηφόρο σερί των τριών τελευταίων της αποτελεσμάτων.  

Ξεκίνησε ιδανικά και βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα με τον Πάσαλιτς να τελειώνει με όμορφο γυριστό τη φάση στο 16ο λεπτό, κάνοντας το 1-0. Η Λάτσιο δεν έβγαλε καμία αντίδραση και λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου είδε τον διαιτητή να καταλογίζει πέναλτι εις βάρος της.


Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ντε Κατελάρε, ο οποίος σημάδεψε σωστά στην κάτω αριστερή γωνία του Προβεντέλ και έβαλε την Αταλάντα μπροστά με δύο γκολ.

Η εικόνα δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο παρά τις γρήγορες αλλαγές του Μαουρίτσιο Σάρι. Οι γηπεδούχοι ήλεγχαν πλήρως το ρυθμό του παιχνιδιού, διατήρησαν την κατοχή της μπάλας σε υψηλά επίπεδα και δεν άφησαν ουσιαστικά περιθώριο αντίδρασης στη Λάτσιο που αρκέστηκε σε έναν παθητικό ρόλο.

Η Αταλάντα έφτασε εύκολα και σε τρίτο γκολ, ξανά με τον Ντε Κατελάρε να χρίζεται σκόρερ έπειτα από όμορφη ατομική προσπάθεια. Το μόνο που κατάφεραν οι «λατσιάλι» ήταν να μειώσουν από το σημείο του πέναλτι με τον Ιμόμπιλε στο 84’, στο πρώτο τους σουτ εντός εστίας.


Με αυτή τη νίκη, η Αταλάντα παρέμεινε σε τροχιά Champions League, καθώς με 39 πλέον βαθμούς βρίσκεται στην τέταρτη θέση. Από την άλλη, η Λάτσιο έμεινε στους 34, μόλις έναν βαθμό μακριά από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αταλάντα (Τζ. Γκασπερίνι): Καρνεσέκι, Σκαλβίνι, Ντίμσιτι, Κολάσινατς, Χολμ (64’ Χέτεμπορ), Ντε Ρουν, Έντερσον (92’ Μεντιτσίνο), Ρουγκέρι, Πάσαλιτς (79’ Πάσαλιτς), Ντε Κατελάρε (79’ Μουριέλ), Μίραντσουκ (64’ Σκαμάκα)

Λάτσιο (Μ. Σάρι): Προβεντέλ, Λαζάρι (46’ Πελεγκρίνι), Γκίλα (46’ Κασάλε), Ρομανιόλι, Μάρουσιτς, Γκεντουζί, Ροβέλα, Λουίς Αλμπέρτο (70’ Βεσίνο), Ίσακσεν (64’ Πέδρο), Φελίπε Άντερσον, Καστεγιάνος (64’ Ιμόμπιλε)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0