Football Talk

Άρσεναλ και Λίβερπουλ «ξέχασαν» για ένα βράδυ, πως είναι οι καλύτερες άμυνες της Premier League! (video)

Άρσεναλ και Λίβερπουλ «ξέχασαν» για ένα βράδυ, πως είναι οι καλύτερες άμυνες της Premier League! (video)
Δεν περιγράφονται με λόγια, τα λάθη και από τις δύο πλευρές, στο Άρσεναλ - Λίβερπουλ! Κυρίως, όμως, εκείνα του Άλισον!
Η Άρσεναλ πήρε το μεγάλο ματς της 23ης αγωνιστικής στην Premier League, «λυγίζοντας» στην έδρα της, τη Λίβερπουλ, με σκορ 3-1 (04/02)! Ένα παιχνίδι στο οποίο αναμετρήθηκαν οι δύο καλύτερες άμυνες του φετινού αγγλικού πρωταθλήματος, αλλά τα λάθη που έγιναν και από τις δύο πλευρές, ήταν... παιδαριώδη!

Με εξαίρεση το πρώτο γκολ της Άρσεναλ, που ξεκίνησε από υπέροχη ομαδική ενέργεια, σε όλα τα άλλα, φέρει μεγάλο μερίδιο ευθύνης είτε ο γκολκίπερ, είτε η άμυνα!

Η Λίβερπουλ ισοφάρισε με αυτογκόλ του Γκάμπριελ, ενώ τα άλλα δύο γκολ των γηπεδούχων, ήταν αποτέλεσμα τραγικών λαθών -κυρίως- του Άλισον!

Συγκεκριμένα, στο 67ο λεπτό έκανε εντελώς άστοχη έξοδο, δίνοντας την ευκαιρία στον Μαρτινέλι, να σκοράρει σε κενή εστία, ενώ στο 90+2', είδε την μπάλα να περνά κάτω από τα πόδια του, μετά την υπέροχη ατομική ενέργεια του Τροσάρ. Και όλα αυτά, ενώ ουσιαστικά είχε να καλύψει μόνο την κλειστή του γωνία!

Ακόμα κι έτσι, όμως, με 22 γκολ παθητικό για την καθεμία στην άμυνά της, παραμένουν οι καλύτερες στο αγγλικό πρωτάθλημα, δηλαδή αυτές, που έχουν δεχθεί τα λιγότερα γκολ.

Δείτε τα γκολ:


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0