Football Talk

ΠΑΣ Γιάννινα - Λαμία 1-4: Από τη μία «εξάδα», από την άλλη... κατάρρευση!

ΠΑΣ Γιάννινα - Λαμία 1-4: Από τη μία «εξάδα», από την άλλη... κατάρρευση!
«Φορτσάτη» η Λαμία, πέρασε με τεσσάρα από την έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα (04/02, 1-4) και «πάτησε» εξάδα! Μόνοι στο τέλος της βαθμολογίας οι Ηπειρώτες. Κι όλα αυτά, ενώ χάθηκαν και δύο πέναλτι από τον Καρλίτος!

Λαμία για φίλημα, ΠΑΣ Γιάννινα για προβληματισμό! Οι φιλοξενούμενοι στους Ζωσιμάδες έφυγαν με ένα σπουδαίο «διπλό» (04/02, 1-4) και ταυτόχρονα, πολύ επιβλητικό! Και όλα αυτά, παρότι έχασε δύο πέναλτι ο Καρλίτος!

Το σύνολο του Λεωνίδα Βόκολου «πάτησε» στην πρώτη εξάδα της Stoiximan Super League, ενώ οι Γιαννιώτες, μετά και το «διπλό» της Κηφισιάς στην έδρα του ΟΦΗ, είναι μόνοι και τελευταίοι στη βαθμολογία, μετά από 21 αγωνιστικές.


Η Λαμία «άγγιξε» το γκολ στο 12ο λεπτό, αλλά ο Καρλίτος, νικήθηκε στην εκτέλεση πέναλτι από τον Αθανασίου.

Εν τέλει, βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 20' και στο 22', από εκτελεστής έγινε δημιουργός, για το 0-2 από τον Αμαράλ.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έβγαλε αντίδραση, με τον Κόντε να μειώνει στο 41'. Στο δεύτερο μέρος, σχεδόν όλα έπαιξαν σε επανάληψη, όμως.

Ο Καρλίτος έχασε πέναλτι στο 61', με τον Αθανασίου να αποκρούει και δεύτερο! Ένα λεπτό αργότερα, όμως, έκανε τραγικό λάθος, χάνοντας μία εύκολη φάση. Ο Τσιλούλης δεν το συγχώρεσε και έκανε το 1-3.

Ο ίδιος παίκτης, μάλιστα, διαμόρφωσε και το τελικό σκορ του ματς, στο 81ο λεπτό, σκοράροντας από θέση τετ-α-τετ, μετά από εξαιρετική ασίστ του Τόσιτς.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Γιάννινα (Μιχάλης Γρηγορίου): Αθανασίου, Σόρια (46' Μπαπτίστ Λεό), Κιάκος, Εραμούσπε, Παντελάκης, Καραχάλιος (67' Ριένστρα), Τζίνο, Οσεϊτούτου, Παμλίδης (82' Τζίμας), Ροσέρο (67' Ντεμίρ), Κόντε (83' Μπάλαν).

Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ, Αμαράλ (82' Κορνέζος), Σιμόν, Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος, Νούνιες, Στάνκο, Τσιλούλης, Μαρτίνεθ, Καρλίτος (64' Τόσιτς), Σλίβκα (76' Σίντκλεϊ).

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0