Football Talk

Πογέτ: «Στις 31 Μαρτίου τελειώνει το συμβόλαιό μου στην Ελλάδα, με πρόκριση ή μη - Είναι άβολο…»

Πογέτ: «Στις 31 Μαρτίου τελειώνει το συμβόλαιό μου στην Ελλάδα, με πρόκριση ή μη - Είναι άβολο…»

«Έχω λιγότερους από δύο μήνες στο συμβόλαιό μου. Τι θα κάνω μετά; Δεν γνωρίζω», παραδέχεται ο Γκουστάβο Πογέτ, μιλώντας για το μέλλον του.

Στην ιστοσελίδα «Footballleagueworld» παραχώρησε συνέντευξη ο Γκουστάβο Πογέτ. Αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη σχέση που έχει με την Αγγλία, ενώ παράλληλα μίλησε και για την παρουσία του στην Εθνική Ελλάδας, αλλά και για το μέλλον του, τονίζοντας πως η επιθυμία του είναι να συνεχίσει στον πάγκο της «γαλανόλευκης».

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Υπάρχει πάντα κάτι εκεί που με κάνει να θέλω να επιστρέψω. Φαίνεται όμως ότι αν δεν είσαι στον κύκλο, οι προπονητές πηγαίνουν από τον έναν σύλλογο στον άλλο και βρίσκουν άλλη δουλειά είτε τα πάνε καλά είτε όχι, και είναι δύσκολο για διαφορετικούς λόγους.

Προφανώς, ο συγχρονισμός είναι πάντα σημαντικός. Τον Μάρτιο, έχω τα play-offs για να πάω στο Euro 2024. Μερικές φορές υπάρχει μια απίστευτη θέση και οι άνθρωποι σε καλούν, και η ομοσπονδία το ξέρει, οπότε δεν κρύβω τίποτα, αλλά αυτή τη στιγμή δεν προτείνω τον εαυτό μου σε κανέναν, είμαι σε εξαιρετική κατάσταση.

Το συμβόλαιό μου ολοκληρώνεται στις 31 Μαρτίου, με πρόκριση ή μη, που σημαίνει ότι είναι επίσης άβολο γιατί ναι, θέλω να μείνω, όμως... Η κατάστασή μου είναι ότι έχω λιγότερους από δύο μήνες στο συμβόλαιό μου. Αυτή είναι η αλήθεια. Τι θα κάνω μετά; Δεν γνωρίζω.

Ελπίζω να προκριθώ και αν προκριθώ, τότε μπορώ να πάω, αλλά δεν θέλω να είμαι σε δύσκολη κατάσταση, οπότε η ιδέα μου ήταν να προσπαθήσω να ανανεώσω μακροπρόθεσμα, ίσως μέχρι το Παγκόσμιο Κύπελλο και μετά θα δούμε.

Εάν δεν ανανεώσω, η Αγγλία είναι πάντα η προτεραιότητά μου. Όταν έφυγα, έφυγα μόνο για έναν λόγο - για να δω κάτι διαφορετικό. Η προπονητική μου καριέρα ήταν στην Αγγλία και είπα: "Εντάξει, το να πάω σε ένα μέρος, αλλά πρέπει να επιστρέψω".

Από τότε βρίσκομαι στην Ελλάδα, στην Ισπανία, στην Κίνα, στη Γαλλία, στη Χιλή και τώρα ξανά στην Ελλάδα. Ακολουθώ πολύ τα συναισθήματά μου, τα ένστικτά μου».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0