Football Talk

Αυτό το 0/4 δεν ξανάγινε: Το Πράσινο Ακρωτήρι εμπιστεύθηκε στα πέναλτι τις αλλαγές του και το «πλήρωσε»! (video)

Αυτό το 0/4 δεν ξανάγινε: Το Πράσινο Ακρωτήρι εμπιστεύθηκε στα πέναλτι τις αλλαγές του και το «πλήρωσε»! (video)
Οι αναπληρωματικοί αποδείχθηκαν... μοιραίοι για το Πράσινο Ακρωτήρι. Πέντε αλλαγές εκτέλεσαν πέναλτι, οι τέσσερις που είχαν περάσει στο ματς στην κανονική διάρκεια, αστόχησαν, με τον Ρόνγουεν Γουίλιαμς να ντύνεται «ήρωας» και τη Νότια Αφρική να «πετάει» για τα ημιτελικά!

Το Πράσινο Ακρωτήρι δεν σταμάτησε να... ονειρεύεται στο φετινό Κύπελλο Εθνών Αφρικής, ωστόσο η πορεία του στη διοργάνωση έλαβε τέλος το βράδυ του Σαββάτου (04/02), όταν και αποκλείστηκε από τη Νότια Αφρική.

Οι δύο ομάδες δεν κατόρθωσαν να σκοράρουν στην κανονική διάρκεια της αναμέτρησης και το ματς οδηγήθηκε στην παράταση και εν συνεχεία στη διαδικασία των πέναλτι.

Εκεί, συνέβη το εξής... παράδοξο. Το Πράσινο Ακρωτήρι μπήκε στη «μάχη», με τους... αναπληρωματικούς του, αφού όλοι οι παίκτες που εκτέλεσαν πέναλτι είχαν περάσει στο παιχνίδι ως αλλαγή!

Αυτή η επιλογή δεν... βγήκε στο σύνολο του Λεϊτάο Μπρίτο, αφού ο γκολκίπερ της Νοτίου Αφρικής, Ρόνγουεν Γουίλιαμς, απέκρουσε τέσσερα πέναλτι (!), χαρίζοντας την πρόκριση στην ομάδα του με 2-1.

Συγκεκριμένα, για το Πράσινο Ακρωτήρι, δεν κατόρθωσαν να σκοράρουν οι Μπεμπέ, Σεμέντο, Ντουάρτε και Ακράντε, ενώ το μοναδικό γκολ, πέτυχε ο Τεϊξέιρα που πέρασε στο παιχνίδι κατά τη διάρκεια της παράτασης.

Με αυτό τον τρόπο, η Νότια Αφρική προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλου Εθνών Αφρικής, ενώ το Πράσινο Ακρωτήρι «αποχαιρέτησε» τα γήπεδα της Ακτής Ελεφαντοστού.  

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0