Football Talk

Τζιρόνα – Ρεάλ Σοσιεδάδ 0-0: Έμειναν «άσφαιρες» και χάρισαν την… πρωτιά στη Ρεάλ Μαδρίτης

Τζιρόνα – Ρεάλ Σοσιεδάδ 0-0: Έμειναν «άσφαιρες» και χάρισαν την… πρωτιά στη Ρεάλ Μαδρίτης

Χωρίς γκολ έληξε η αναμέτρηση της Τζιρόνα με την Ρεάλ Σοσιεδάδ (0-0, 03/02) και μοίρασε χαμόγελα στη Μαδρίτη, καθώς πλέον η «βασίλισσα» βρίσκεται μόνη της, στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της La Liga.

Τζιρόνα και Ρεάλ Σοσιεδάδ δεν κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα και έμειναν… κολλημένες στο «0» (03/02), για την 23η αγωνιστική της La Liga.

Η Τζιρόνα πλέον βλέπει την… πλάτη της Ρεάλ Μαδρίτης και βρίσκεται στο -1 από την κορυφή, με την «βασίλισσα» να έχει και παιχνίδι λιγότερο.

Ο Τσιγκάνκοφ εκτέλεσε ένα φοβερό φάουλ στο 15ο λεπτό, με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να αποκρούει εντυπωσιακά.

Από πλευράς φιλοξενούμενων, ο Μπέκερ είχε μία τρομερή ευκαιρία, χωρίς όμως να βρει στόχο από άκρως πλεονεκτική θέση στο 51ο λεπτό του αγώνα.

Στο 89πο λεπτό η Τζιρόνα έμεινε χωρίς… καπετάνιο, καθώς ο προπονητής της, Μίτσελ, αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή.

Στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού, οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο γκολ, αλλά ο Βάλερι δεν στόχεψε σωστά, σε μία μοναδική ευκαιρία που του παρουσιάστηκε εντός της αντίπαλης περιοχής.

Οι συνθέσεις των αντίπαλων ομάδων:

Τζιρόνα (Μίτσελ): Γκασανίγκα, Κόουτο, Ε. Γκαρθία, Μπλιντ, Γκουτιέρεθ, Ερέρα, Α. Γκαρθία, Τσιγκάνκοφ, Μαρτίν, Σάβιο, Πόρτου

Ρεάλ Σοσιεδάδ (Ι. Αλγκουασίλ): Ρεμίρο, Οντριοθόλα, Θουμπελδία, Πατσέκο, Γκαλάν, Μπέκερ, Τουριέντες, Θουμπιμέντι, Οϊαρθάμπαλ, Σίλβα, Μέντεθ

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0