Football Talk

Πανσερραϊκός – Άρης 1-1: Ο Μορόν «συγκίνησε» και ο Άλεξιτς… εντυπωσίασε

Πανσερραϊκός – Άρης 1-1: Ο Μορόν «συγκίνησε» και ο Άλεξιτς… εντυπωσίασε

Σε μία αναμέτρηση με έντονη συναισθηματική φόρτιση, καθώς την 1η Φεβρουαρίου πέρασαν δύο χρόνια από την ημέρα της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού, ο Πανσερραϊκός «γλίτωσε» στις καθυστερήσεις την ήττα από τον Άρη (1-1, 03/02). Σπουδαία στιγμή ο πανηγυρισμός του Μορόν, που αφιέρωσε το γκολ του, στον αδικοχαμένο φίλο των «κίτρινων».

Το αγωνιστικό κομμάτι της 21η αγωνιστικής της Stoiximan Super League, βρίσκεται σε δεύτερη μοίρα, καθώς την 1η Φεβρουαρίου πέρασαν δύο χρόνια από την δολοφονία του Άλκη Καμπανού.

Άρης και Πανσερραϊκός έμειναν ισόπαλοι με τις δύο ομάδες να παίρνουν από ένα βαθμό, χάρη στα γκολ των Μορόν και Άλεξιτς (1-1, 03/02).

Σπουδαία στιγμή ο πανηγυρισμός του Ισπανού, που σήκωσε στον αέρα μία φανέλα του Άρη με το όνομα Άλκης και το νούμερο 19 να αναγράφονται στην πλάτη.

Ο Μορόν αφιέρωσε το εκπληκτικό γκολ του στη μνήμη του Άλκη!

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία ανήκει στους γηπεδούχους, με τον Ουάρντα να βρίσκει με μία όμορφη σέντρα τον Μπετανκόρ, με τον Ισπανό όμως να μην στοχεύει σωστά με την κεφαλιά του, στο 12ο λεπτό.

Ο Χοβάν είπε ένα σπουδαίο «όχι» στον Σουλεϊμάνοφ, σε ένα όμορφο σουτ στην κίνηση που πραγματοποίησε ο μεσοεπιθετικός του Άρη στο 28ο λεπτό.

Με μία τρομερή προσπάθεια ο Μορόν προσπέρασε δύο αντιπάλους και πλάσαρε ιδανικά τον αντίπαλο τερματοφύλακα, κάνοντας το 1-0 στο 52ο λεπτό.

Ο Μπετανκόρ έχασε άλλη μία σπουδαία ευκαιρία για τον Πανσερραϊκό, καθώς από θέση τετ-α-τετ δεν κατάφερε να κερδίσει τον Κουέστα.

Τα «λιοντάρια» βρήκαν την απάντηση που έψαχναν στο 90+5’, με τον Άλεξιτς να σκοράρει με μία κεφαλιά «δυναμίτη» ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Πανσερραϊκός (Π. Γκαρσία): Χοβάν, Πηλέας, Θυμιάνης, Μπέργκστρομ, Δεληγιαννλιδης, Στάικος, Ουεντραογκό, Ντανκερλούι, Τομάς, Ουάρντα, Μπετανκόρ

Άρης (Α. Μάτζιος): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Βέλεθ, Μπράμπετς, Μοντόγια, Τζούρασεκ, Νταρίντα, Βερστράτε, Σουλεϊμάνοφ, Σαβέριο, Μορόν

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0