Football Talk

Ασταμάτητος Χάρι Κέιν, «έπιασε» τον Λούκα Τόνι και κυνηγά ρεκόρ 60 ετών!

Ασταμάτητος Χάρι Κέιν, «έπιασε» τον Λούκα Τόνι και κυνηγά ρεκόρ 60 ετών!
Ο Χάρι Κέιν έχει συμπληρώσει κάτι περισσότερο από έξι μήνες παρουσίας στο Μόναχο και ήδη λογίζεται ως ο παίκτης της χρονιάς για τη Μπάγερν Μονάχου. Και πώς να μην είναι άλλωστε, ειδικά αν συνεχίσει να καταρρίπτει ρεκόρ.

Μπορεί την παράσταση στη φετινή Bundesliga να κλέβει η Μπάγερ Λεβερκούζεν, αλλά αυτά που πετυχαίνει ο Χάρι Κέιν με τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου είναι εξίσου εντυπωσιακά.

Με μία πειστική εμφάνιση στην έδρα της Ντάρμσταντ, η Μπάγερ Λεβερκούζεν νίκησε με 2-0 και παρέμεινε στην κορυφή στο συν δύο από τη Μπάγερν Μονάχου. Ταυτόχρονα, μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, έβλεπε τους Βαυαρούς να βρίσκονται πίσω στο σκορ από τη Γκλάντμπαχ, μέχρι να ισοφαρίσει ο Πάβλοβιτς, στιγμές πριν οι δύο ομάδες αποχωρήσουν για τα αποδυτήρια.

Από εκεί και έπειτα, ανέλαβε δράση ο Χάρι Κέιν. Έπρεπε να είναι αυτός που θα έβγαζε τα κάστανα από τη φωτιά και καθώς η κλεψύδρα άδειαζε για το σύνολο του Τόμας Τούχελ, ο Κέιν ήταν εκεί για να φέρει ανακούφιση στους φίλους της Μπάγερν.

Στο 70’ εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την άστοχη έξοδο του Νίκολας και έστειλε με ψύχραιμη κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα. Αυτό ήταν το 24ο γκολ του Άγγλου φορ σε 20 συμμετοχές στη Bundesliga.

Με τον τρόπο αυτό, ισοφάρισε το ρεκόρ του σπουδαίου Λούκα Τόνι, ο οποίος στην «παρθενική» του σεζόν στο γερμανικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου (2007/2008), είχε πετύχει τον ίδιο αριθμό γκολ. Με τη διαφορά, ότι το «κοντέρ» του Κέιν θα συνεχίσει να γράφει, καθώς απομένουν ακόμη 14 παιχνίδια.

Πλέον, κυνηγάει το ρεκόρ του Ούβε Ζέελερ με τα 30 γκολ στην πρώτη του παρουσία στα γερμανικά γήπεδα το μακρινό 1963/1964, αγωνιζόμενος με το Αμβούργο. Και δεν είναι καθόλου απίθανο να το φτάσει και να το καταρρίψει!

Άρτεμις Κλεφτάκη

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0