Football Talk

Βόλος – Παναιτωλικός 1-1: Βαθμός «οξυγόνο» και για τους δύο που απέφυγαν τα… χειρότερα (video)

Βόλος – Παναιτωλικός 1-1: Βαθμός «οξυγόνο» και για τους δύο που απέφυγαν τα… χειρότερα (video)

Το… καυτό πρώτο τέταρτο του παιχνιδιού, καθόρισε και την ισοπαλία ανάμεσα σε Βόλο και Παναιτωλικό (1-1, 03/02). Στο γρήγορο γκολ του Σενγκέλια, ο Γκαρσία είχε… απάντηση και οι δύο ομάδες συμβιβάστηκαν με τον έναν βαθμό.

Την ήττα απέφυγαν Βόλος και Παναιτωλικός στο Πανθεσσαλικό (1-1, 03/02) για την 21η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Οι δύο ομάδες ήθελαν πάση θυσία να μην χάσουν, επόμενος το «Χ» άφησε και τις δύο εν μέρη ικανοποιημένες.

Οι Σενγκέλια και Γκαρσία, «έγραψαν» την ιστορία του ματς, βρίσκοντας δίχτυα στο πρώτο τέταρτο του παιχνιδιού.

Δυνατό ξεκίνημα για τους φιλοξενούμενους, με τον Σενγκέλια να «εκτελεί» με… μαγικό τρόπο τον αντίπαλο τερματοφύλακα, με υπέροχο πλασέ για το 1-0, στο 8ο λεπτό του παιχνιδιού.

Η απάντηση από τον Βόλο δεν άργησε και στο 15’, ο Γκαρσία πήρε το «ριμπάουντ» μέσα στην αντίπαλη περιοχή, μετά την εκπληκτική προσπάθεια του Μύγα και με ένα εύκολο τελείωμα ισοφάρισε σε 1-1.

Ο Καρέλης έφτασε κοντά στο γκολ στο 45+1’, όμως ο Κόβατς έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Ο Μύγας έπιασε μία κεφαλιά ολομόναχος μέσα στην περιοχή στο 80ο λεπτό, όμως ήταν αρκετά αδύναμη με τον αντίπαλο κίπερ να μην δυσκολεύεται να μπλοκάρει.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Βόλος (Μ. Άνχελ): Κόβατς, Αλχο, Ασλανίδης, Καλογερόπουλος, Μύγας, Γκλάβτσιτς, Μπαριέντος, Ασενούν, Ντέλετιτς, Κόμπα, Γκαρσία

Παναιτολικός (Γ. Πετράκης): Στεργιάκης, Οικονόμου, Μαλή, Μλάντεν, Μαυρία, Πέρες, Λιάβα, Χατζηθεοδωρίδη, Τορεχόν, Σενγκέλια, Καρέλης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0