Football Talk

Τότεναμ: Αρνητική «κορυφή» για τον Ποστέκογλου, με την αμυντική αδράνεια να χτυπάει… κόκκινο (video)

Τότεναμ: Αρνητική «κορυφή» για τον Ποστέκογλου, με την αμυντική αδράνεια να χτυπάει… κόκκινο (video)

Οι τραυματισμοί μέχρι πρότινος αποτελούσαν το κυριότερο «εμπόδιο» που έπρεπε να ξεπεράσει ο Άγγελος Ποστέκογλου στον πάγκο της Τότεναμ. Πλέον όμως με λίγο «ψάξιμο», βρίσκει κανείς πως οι απουσίες δεν είναι… τίποτα μπροστά στο πραγματικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν φέτος τα «σπιρούνια».

Η Τότεναμ στα πρώτα δείγματα γραφής με τον Ποστέκογλου στην άκρη του πάγκου της, δημιούργησε ιδιαίτερα υψηλές προσδοκίες. Τα θετικά αποτελέσματα διαδεχόντουσαν το ένα το άλλο και οι φίλοι των «σπιρουνιών» έκαναν μεγαλεπήβολα σχέδια για τη φετινή σεζόν.

Σιγά σιγά όμως ήρθαν και τα «στραβοπατήματα». Οι τραυματισμοί των Μάντισον και Βαν Ντε Βεν (μεταξύ άλλων), έφεραν αναταραχές στην ομοιογένεια που είχε δημιουργηθεί και ξεκίνησε η… κάθοδος του βαθμολογικού πίνακα.

Οι απουσίες ήταν ένα πρόβλημα, που για αρχή κανείς δεν θα μπορούσε να προβλέψει, όμως το τρανταχτό στατιστικό στο οποίο θα πρέπει να βρει άμεσα λύση ο «Άντζι», είναι τα γκολ που δέχεται η ομάδα του, στις καθυστερήσεις των παιχνιδιών.

Στο Γκούντισον Παρκ, η Έβερτον φιλοξένησε την Τότεναμ για την 23η αγωνιστική της Premier League (03/02). Τα «σπιρούνια» με δύο γκολ του Ριτσάρλισον (4’, 41’) κρατούσαν τη νίκη στα χέρια τους, καθώς οι γηπεδούχοι είχαν σκοράρει μόλις μία φορά, με τον Χάρισον (30’).

Ενώ η «κλεψύδρα» του παιχνιδιού είχε σχεδόν… αδειάσει, στο 90+4’ ο Μπραντγουέιτ, με κοντινή κεφαλιά ισοφάρισε σε 2-2. Ένας υπερπολίτημος βαθμός για την Έβερτον στη «μάχη» που δίνει για τη… σωτηρία της στην κατηγορία.

Ο 21χρονος αμυντικός, πέτυχε το 8ο γκολ που δέχεται η Τότεναμ στο πρωτάθλημα μετά την συμπλήρωση του 90λέπτου. Αυτή η επίδοση βρίσκεται σε ιστορικά υψηλό νούμερο, στα χρόνια που βρίσκεται ο σύλλογος στην κορυφαία κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου. Και να φανταστεί κανείς, βρισκόμαστε μόλις στις αρχές του Φεβρουαρίου.

Δεδομένο επίσης θα πρέπει να θεωρείται, πως καμία άλλη ομάδα τη φετινή σεζόν, δεν έχει «πληγωθεί» περισσότερες φορές, από αμυντική αδράνεια στο φινάλε των αγώνων της.

Η Τότεναμ έχει μία καλή ομάδα και ο Ποστέκογλου δείχνει πως είναι ένας προπονητής που μπορεί να την οδηγήσει στις επιτυχίες. Θα πρέπει η ομάδα όμως να διορθώσει άμεσα αυτές τις ατασθαλίες, αν θέλει να ανταγωνιστεί τις… κλασσικές δυνάμεις του «Νησιού».



Άγγελος Κρεμαστός

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0