Football Talk

«Καθάρισαν» Εμπαπέ και Ασένσιο για την Παρί, συνεχίστηκε η… απίθανη παράδοση στο Στρασβούργο! (video)

«Καθάρισαν» Εμπαπέ και Ασένσιο για την Παρί, συνεχίστηκε η… απίθανη παράδοση στο Στρασβούργο! (video)

Πέρασε αγχωτικά από το Στρασβούργο η Παρί Σεν Ζερμέν, επικράτησε με 2-1, είχε για πρωταγωνιστές της τον Κιλιάν Εμπαπέ και τον Μάρκος Ασένσιο. Ο πρώτος σκόραρε και έχασε και πέναλτι, οι γηπεδούχοι διατήρησαν την απίθανη… στοιχηματική παράδοση που τους χαρακτηρίζει στο «σπίτι» τους!

Κιλιάν Εμπαπέ και Μάρκος Ασένσιο οι πρωταγωνιστές και αυτοί που οδήγησαν την Παρί Σεν Ζερμέν στο «διπλό» στο Στρασβούργο (2-1). Επιστροφή στα τρίποντα και +9 στην κορυφή για τους Παριζιάνους.

Είχαμε γράψει και πριν από μερικές όμως, στην σχετική εκτίμηση για την αναμέτρηση, πως η παράδοση θέλει τους φιλοξενούμενους παραδοσιακά να ζορίζονται σε αυτό το γήπεδο και να δέχονται γκολ σε εννέα διαδοχικές εξορμήσεις.

Και για ακόμη μία φορά, αυτή επιβεβαιώθηκε. Διότι ναι μεν, η Παρί έβγαλε αντίδραση, μετά το χαμένο πέναλτι του Κιλιάν Εμπαπέ, πλην όμως, αγχώθηκε στο φινάλε.

Ο Μπάκβα μείωσε στο 68ο λεπτό και οι γηπεδούχοι απείλησαν, με την Παρί όμως να διαχειρίζεται σωστά την αναμέτρηση. Διατήρησε το υπέρ της 2-1 και με την 6η της νίκη στα επτά τελευταία ματς σε όλες τις διοργανώσεις, διατηρείται άνετα στην κορυφή της Ligue 1.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0