Football Talk

Χάιντενχαϊμ – Ντόρτμουντ 0-0: Κόλλησε στο «0» και χάλασε το σερί της νέας χρονιάς

Χάιντενχαϊμ – Ντόρτμουντ 0-0: Κόλλησε στο «0» και χάλασε το σερί της νέας χρονιάς

Τέλος οι νίκες για τη Ντόρτμουντ στη Bundesliga για το 2024. Μετά από τρία συνεχόμενα «τρίποντα», έπεσε πάνω στον… τοίχο Χάιντενχαϊμ και πέταξε δύο βαθμούς (0-0, 02/02).

Ντόρτμουντ και Χάιντενχαϊμ έδωσαν μία σκληρή «μάχη» για την 20η αγωνιστική της Bundesliga, με τις δύο ομάδες να μένουν «άσφαιρες» και να συμβιβάζονται με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Μετά από τρεις συνεχόμενες νίκες οι «κίτρινοι» χαλάνε το σερί που έτρεχαν από τη νέα χρονιά.


Ο Κλέιντιενστ εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της αντίπαλης άμυνας, αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε για λίγο άουτ, στο 14ο λεπτό.

Ξανά ο ίδιος ποδοσφαιριστής απείλησε από πλευρά των γηπεδούχων, όμως η κεφαλιά του δεν βρήκε στόχο στο 18’.

Ο Μπιόν Γκίτενς είχε την πρώτη σπουδαία ευκαιρία από πλευράς Ντόρτμουντ στο 56’, όμως είδε τον αντίπαλο κίπερ να αντιδρά υποδειγματικά στην προσπάθεια του.

Ο Σλότερμπερκ εξαπέλυσε έναν «πύραυλο» στο 80’, με τον Μίλερ να αποκρούει θεαματικά και να κρατάει ανέπαφη την εστία του.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Χάιντενχαϊμ (Φ. Σμιντ): Μίλερ, Τραορέ (61' Μπους), Μάινκα, Γκίμπερ, Φίρενμπαχ, Μαλόνεϊ, Σόπνερ, Πιέρινγκερ (61' Σίμερ), Ντίνκτσι (61' Σέσα), Μπέστε (70' Πικ), Κλάιντιστ

Ντόρτμουντ (Ε. Τέρζιτς): Μάγερ, Μενιέ (59' Βολφ), Ζίλε, Σλότερμπεκ, Μάατσεν, Μάλεν, Οτσκάν (59' Τζαν), Ζάμπιτσερ, Μπινόι-Γκίτενς (59' Πόλμαν), Φίλκρουγκ, Μουκοκό (75' Μπεσενμπαϊνί)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0