Football Talk

«Πετροδόλαρα» και στα πόδια της Άρσεναλ: Τεράστιο deal με... άρωμα Ντουμπάι, για το προπονητικό της!

«Πετροδόλαρα» και στα πόδια της Άρσεναλ: Τεράστιο deal με... άρωμα Ντουμπάι, για το προπονητικό της!
Η Άρσεναλ αλλάζει... σελίδα: Το London Colney έγινε Sobha Realty Training Center, εν μέσω μίας συμφωνίας, που θα... γεμίσει τα ταμεία των «κανονιέρηδων»!

Η Άρσεναλ πραγματοποίησε ένα νέο, ιστορικό «βήμα», καθώς συμφώνησε με την εταιρεία «Sobha Realty» για την ονοματοδοσία του προπονητικού της κέντρου!

T
ο London Colney μετονομάστηκε σε Sobha Realty Training Center, με τους «κανονιέρηδες» να μπαίνουν - και αυτοί - στον... δρόμο, με τα «πετροδόλαρα». Η «Sobha» είναι μία εταιρεία, η οποία εδρεύει στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και συγκεκριμένα στο Ντουμπάι και ασχολείται κατά κύριο λόγο με ακίνητες περιουσίες.

Την Παρασκευή (02/02) η συμφωνία των δύο πλευρών πήρε επίσημη μορφή, με την Άρσεναλ να υπογραμμίζει σε σχετική ανακοίνωση πως η «Sobha» θα βοηθήσει πλήρως την ανάπτυξη του προπονητικού κέντρου της ομάδας από το Λονδίνο, την ίδια στιγμή που θα προσφέρει και το καλύτερο δυνατό περιβάλλον, για τους ποδοσφαιριστές (άνδρες και γυναίκες), το τεχνικό επιτελείο, αλλά και το προσωπικό που εργάζεται στην ομάδα. 

Παράλληλα, η Άρσεναλ αναμένεται να έχει και τεράστια οικονομικά οφέλη από την εν λόγω συμφωνία, αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα από το εξωτερικό, οι Λονδρέζοι θα καρπώνονται περίπου 10 εκατ. λίρες το χρόνο, έπειτα από αυτό το deal!

Αξίζει να σημειωθεί πως η «Sobha Realty» πιθανότατα θα βρίσκεται και στην προπονητική φανέλα της Άρσεναλ, με την ίδια να έχει κλείσει θέση, ανάμεσα στους κορυφαίους σπόνσορες των «κανονιέρηδων», μαζί με τις Adidas, Emirates και Visit Rwanda!  

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0