Football Talk

Μαύρη... τρύπα στο ταμείο της Τσέλσι: Ή πουλάει ή «καμπάνα» λόγω παραβίασης του FFP!

Μαύρη... τρύπα στο ταμείο της Τσέλσι: Ή πουλάει ή «καμπάνα» λόγω παραβίασης του FFP!
Το Financial Fair Play... κυνηγά την Τσέλσι: Τα έξοδα των «μπλε» φέρονται να είναι περισσότερα από τα έδοδα και η «βαριά» τιμωρία μοιάζει να είναι πιο κοντά από ποτέ!

Η απουσία της Τσέλσι από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις τη φετινή σεζόν φέρεται να έχει δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα στα οικονομικά δεδομένα της ομάδας από το Λονδίνο.

Σύμφωνα με σχετικά δημοσιεύματα, τα έξοδα των «μπλε» ξεπερνούν τα 1,5 δισ. ευρώ και γι’ αυτό το λόγο, ο σύλλογος αναμένεται να κινδυνέψει με βαριά τιμωρία, λόγω του Financial Fair Play.  

Στον ισολογισμό της Τσέλσι, είχε αναφερθεί ο πρώην οικονομικός σύμβουλος της Μάντσεστερ Σίτι, ο οποίος μιλώντας στο «TalkSport» είχε τονίσει πως οι Λονδρέζοι δεν θα αποφύγουν την τιμωρία (για παραβίαση του FFP), καθώς δεν κατόρθωσαν να έχουν τα απαιτούμενα έσοδα, από μία ενδεχόμενη έξοδο σε κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Με αυτά τα δεδομένα, η Τσέλσι μοιάζει αναγκασμένη να βγάλει στο... σφυρί μερικούς ποδοσφαιριστές που υπάρχουν στο ρόστερ της, αφού η πρόκριση στο επόμενο UEFA Champions League φαντάζει εξαιρετικά δύσκολη. Και αυτο, διότι η ομάδα του Μαουρίσιο Ποτσετίνο βρίσκεται στη 10η θέση της Premier League και στο -12 από την 4άδα (31 βαθμοί). 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0