Football Talk

Οι κατηγορίες αποσύρθηκαν, αλλά ο Μπέλιγχαμ «δίκασε» τον Γκρίνγουντ! (video)

Οι κατηγορίες αποσύρθηκαν, αλλά ο Μπέλιγχαμ «δίκασε» τον Γκρίνγουντ! (video)
Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ φέρεται να επιτέθηκε φραστικά στον Μέισον Γκρινγουντ, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Χετάφε με την Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Άγγλος άσος των Μαδριλένων φάνηκε να αποκαλεί «βιαστή» τον συμπατριώτη του, παρά το γεγονός πως οι κατηγορίες για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του 22χρονου, έχουν αποσυρθεί! 

Πριν από περίπου δύο χρόνια, ο Μέισον Γκρίνγουντ είχε κατηγορηθεί από την σύντροφό του για ξυλοδαρμό, αφού εκείνη είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες και βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στα οποία φαινόταν να αιμορραγεί.

Έπειτα από αρκετό καιρό, όπου έμεινε εκτός από την ενεργό δράση για το εν λόγω γεγονός και μετά την απόσυρση των κατηγοριών, ο 22χρονος Άγγλος επιθετικός παραχωρήθηκε δανεικός στη Χετάφε (από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), έτσι ώστε να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Φυσικά, κανένας δεν έχει... διαγράψει από τη μνήμη του, όσα φέρεται να είχε κάνει ο Γκρίνγουντ, κάτι το οποίο φάνηκε και από τη φραστική επίθεση του Τζουντ Μπέλιγχαμ στο πρόσωπο του συμπατριώτη του.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Πέμπτης (01/02) και κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Χετάφε με την Ρεάλ Μαδρίτης, ο άσος των Μαδριλένων φαίνεται να αποκάλεσε «βιαστή» τον άλλοτε παίκτη των «κόκκινων διαβόλων», έπειτα από μία μεταξύ τους μονομαχία. Αναμφίβολα, κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατό να αποδειχθεί, ωστόσο ο τηλεοπτικός φακός «έπιασε» τον Μπέλιγχαμ, ο οποίος φάνηκε να λέει «r@pist» (σ.σ. ο βιαστής, στα αγγλικά).  

Δείτε σχετικό βίντεο: 

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0