Football Talk

Χετάφε – Ρεάλ Μαδρίτης 0-2: Ο Χοσέλου την ανέβασε ξανά πρώτη!

Χετάφε – Ρεάλ Μαδρίτης 0-2: Ο Χοσέλου την ανέβασε ξανά πρώτη!

Με δύο προσωπικά του τέρματα, ο Χοσέλου επανέφερε τη «Βασίλισσα» στη κορυφή. Ούτε με αυτό όμως μπορεί χαρεί ο Κάρλο Αντσελότι, βλέποντας και τον Αντόνιο Ρούντιγκερ να αποσύρεται με πρόβλημα στο γόνατο! Αγωνίστηκε βασικός για 88’ λεπτά ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς του Παναθηναϊκού.

Λίγο έξω από τη Μαδρίτη, στο Κολισέουμ της Χετάφε, η ομώνυμη ομάδα υποδέχτηκε, στο περιθώριο της 22ης αγωνιστικής της La Liga, τη «Βασίλισσα» με σκοπό να της βάλει προβληματισμούς. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι παρατάχθηκε με τους βασικούς της ποδοσφαιριστές, με στόχο να στερήσει την κορυφή της La Liga από τη Ζιρόνα.

Σε ένα παιχνίδι με αρκετές φάσεις εκατέρωθεν, οι «μερένχες» βρήκαν ένα αρκετά γρήγορο τέρμα στο 15ο λεπτό, έπειτα από όμορφη συνεργασία των Βάθκεθ και Χοσέλου, με τον Ισπανό να σκοράρει, εξ’ επαφής με κεφαλιά. Στην επανάληψη, η Ρεάλ έχασε με σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού τον Ρούντιγκερ, τη θέση του οποίου στο κέντρο της άμυνας, κατέλαβε ο Ορελιέν Τσουαμενί! 

Ωστόσο παρά τη νέα ατυχία, η «Βασίλισσα» διατήρησε την ψυχραιμία της και με τον Χοσέλου στο 56’ βρήκε και δεύτερο γκολ, το οποίο επί της ουσίας «έσβησε» το παιχνίδι. Η Ρεάλ κάθισε πάνω σε αυτό το 2 - 0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα και έκανε συντήρηση δυνάμεων ενόψει του πολύ απαιτητικού προγράμματος που έπεται με αντιπάλους τις Ατλέτικο και Ζιρόνα, ενώ βρίσκεται σε αναμμένα κάρβουνα σε ό,τι αφορά την κατάσταση της υγείας του Αντόνιο Ρούντιγκερ. Υπενθυμίζεται πως στα πιτς με προβλήματα τραυματισμών παραμένουν και οι άλλοι δύο καθαρόαιμοι κεντρικοί αμυντικοί της ομάδας, Έντερ Μιλιτάο και Ντέιβιντ Αλάμπα.

Οι ενδεκάδες της αναμέτρησης:

Χετάφε (Χ. Μπορνταλάς): Σόρια, Νταμιάν Σουάρεθ, Ντουάρτε (46’ Λατάσα), Αλδερέτε, Άλβαρες, Ντζένε (46’ Ρίκο), Μίλα, Μαξίμοβιτς (88’ Σαντιάγκο), Καρμόνα (46’ Μαρτίν), Γκρίνγουντ, Μαγιοράλ (88’ Μάτα)

Ρεάλ Μαδρίτης (Κ. Αντσελότι): Λούνιν, Βάθκεθ, Ρούντιγκερ (46’ Καμαβινγκά), Νάτσο, Μεντί, Βαλβέρδε, Τσουαμενί, Μόντριτς, Μπέλιγχαμ (88’ Καρβαχάλ), Βινίσιους (76’ Ροντρίγκο), Χοσέλου (88’ Μπραχίμ Ντίας)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0