Football Talk

Άρης: Σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα στο τρισάγιο προς τιμήν του Άλκη Καμπανού

Άρης: Σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα στο τρισάγιο προς τιμήν του Άλκη Καμπανού
Ποδοσφαιριστές, στελέχη, αλλά και το τεχνικό επιτελείο του ποδοσφαιρικού Άρη, βρέθηκαν στο τρισάγιο που τελέστηκε στη μνήμη του Άλκη Καμπανού

Στο τρισάγιο που τελέστηκε για τη συμπλήρωση δύο χρόνων από τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού, βρέθηκε σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα των «κίτρινων».

Παίκτες, τεχνικό επιτελείο, αλλά και διοίκηση έδωσαν το «παρών», στο σημείο, που το 2022, ο άτυχος 19χρονος, είχε χάσει τη ζωή του, ενώ άναψαν και ένα κερί στη μνήμη του.

Με αφορμή αυτή τη θλιβερή επέτειο, η ΠΑΕ Άρης έστειλε και το δικό της μήνυμα, μέσω των social media, αφού σε σχετική ανάρτηση, οι άνθρωποι της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη ανέφεραν: «Δύο χρόνια συμπληρώνονται από τη μαύρη εκείνη μέρα που ο Άλκης Καμπανός δολοφονήθηκε στυγνά. 

 Στη σημερινή θλιβερή επέτειο η οικογένεια του ΑΡΗ τέλεσε τρισάγιο για να τιμήσει τη μνήμη του 19χρονου Άλκη στο σημείο που δολοφονήθηκε, στην οδό που έχει μετονομαστεί σε οδό Άλκη Καμπανού. 

 Το «παρών» έδωσε σύσσωμη η ποδοσφαιρική μας ομάδα (τεχνικό επιτελείο, ποδοσφαιριστές και στελέχη), ανάβοντας ένα κερί στη μνήμη του. 

 ΑΛΚΗ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙΣ...» 



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0