Football Talk

«Χαμός» με Μάντισον, Μοπέ και... βελάκια, στο τρίτο ημίχρονο του Τότεναμ - Μπρέντφορντ! (video)

«Χαμός» με Μάντισον, Μοπέ και... βελάκια, στο τρίτο ημίχρονο του Τότεναμ - Μπρέντφορντ! (video)

Λένε πως γελάει καλύτερα, όποιος γελάει τελευταίος. Κάτι τέτοιο συνέβη στην αναμέτρηση της Τότεναμ με τη Μπρέντφορντ (31/01, 3-2), με πρωταγωνιστές τους Νιλ ΜοπέΤζέιμς Μάντισον και μερικά... βελάκια!

Το παιχνίδι ανάμεσα σε Τότεναμ και Μπρέντφορντ τα είχε σχεδόν όλα. Γκολ, ανατροπή, τρελό ρυθμό και… «beef» μετά το σφύριγμα της λήξης. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν αρχικά με τον Νιλ Μοπέ, ο οποίος «άνοιξε τον ασκό του Αιόλου» πανηγυρίζοντας με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

Μιμήθηκε αυτόν που έχει καθιερώσει στην Premier League οΤζέιμς Μάντισον με τα πασίγνωστα βελάκια, όμως, η συνέχεια δεν ήταν η ιδανική για την ομάδα του. Στην επανάληψη, είδε την Τότεναμ να γυρνάει το ματς μέσα σε ένα λεπτό, με το σύνολο του Άγγελου Ποστέκογλου να φτάνει και σε τρίτο γκολ στο 56ο λεπτό.

Η Μπρέντφορντ κατάφερε απλά να μειώσει με τον Ιβάν Τόνεϊ και το τελικό 3-2 υπέρ των «σπιρουνιών» έμεινε μέχρι το τέλος.

Φαίνεται, όμως, πως ο αγώνας είχε και τρίτο ημίχρονο με απόλυτους πρωταγωνιστές τον Μοπέ και τον Μάντισον. Τι συνέβη; Ο Άγγλος, που επέστρεψε στην αγωνιστική δράση δύο μήνες μετά τον τραυματισμό του, κλήθηκε να απαντήσει στις δηλώσεις για το TNT Sports σχετικά με τον πανηγυρισμό του Μοπέ στο πρώτο γκολ.

«Δεν έχει σκοράρει αρκετά γκολ για να έχει δικό του πανηγυρισμό», η απάντησή του, την οποία φυσικά ο Νιλ Μοπέ δεν άφησε να περάσει στο ντούκου.

Λίγα λεπτά μετά, δημοσίευσε στα social media τη φωτογραφία με τον εν λόγω πανηγυρισμό του πετάγοντας με τη σειρά του τα δικά του «βελάκια» προς τον Τζέιμς Μάντισον:

«Κρίμα που δεν πήραμε τη νίκη. Περισσότερα γκολ και λιγότεροι υποβιβασμοί στην καριέρα μου από τον Τζέιμς Μάντισον!», με προφανή αναφορά στην περσινή πορεία της Λέστερ και τον υποβιβασμό της στην Championship.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0