Football Talk

ΠΑΟΚ - Πανσερραϊκός 5-0: Και στις «αγγαρείες», μοιράζει... πεντάρες! (video)

ΠΑΟΚ - Πανσερραϊκός 5-0: Και στις «αγγαρείες», μοιράζει... πεντάρες! (video)

Τι κι αν όλα είχαν κριθεί, ουσιαστικά, από το πρώτο ματς; Ο ΠΑΟΚ δεν έκανε... εκπτώσεις στη ρεβάνς με τον Πανσερραϊκό (31/01, 5-0) και πέρασε σαν σίφουνας στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, με συνολικό σκορ 9-0 υπέρ του, «κλείνοντας» το σπουδαίο ραντεβού, με τον Παναθηναϊκό!

Δεν χάνει ευκαιρία να αποδείξει πόσο φορμαρισμένος είναι! Ο λόγος, σαφώς, για τον ΠΑΟΚ! Ακόμα και στη ρεβάνς της Τούμπας με τον Πανσερραϊκό, παρά το 4-0 υπέρ του από το πρώτο ματς, έδωσε μία ποδοσφαιρική παράσταση, νικώντας με 5-0 (31/01)!

Πανηγυρικά, λοιπόν, το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου, σφράγισε την παρουσία του στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, περνώντας στην επόμενη φάση με συνολικό σκορ 9-0! Εκεί, όπου θα βρει τον Παναθηναϊκό!

Τζίμας (20'), Ζίβκοβιτς (26'), Ρικάρντο (82'), Τόμας (85') και Κωνσταντέλιας (90+1') τα γκολ, με τον προπονητή του ΠΑΟΚ, να δίνει χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς παίκτες.

Όλα έγιναν πολύ πιο απλά, μόλις σε έξι λεπτά.

Τζίμας και Ζίβκοβιτς «χτύπησαν» στο 20ο και 26ο λεπτό, και έδωσαν διαστάσεις στην πρόκριση του ΠΑΟΚ.




Στο δεύτερο μέρος, λίγο πριν ολοκληρωθεί το ματς, ήταν η σειρά των Ρικάρντο (82') και Τόμας (86'), να βάλουν το δικό τους «κερασάκι» στην τούρτα, με τον Κωνσταντέλια να διαμορφώνει το 5-0, ως τελικό σκορ του ματς, στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς (86' Ταλιχμανίδης), Σάστρε (46' Μπάμπα), Νάσμπεργκ, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Σβαμπ (62' Ρικάρντο), Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Μάρκος Αντόνιο, Τζίμας (74' Τόμας).

Πανσερραϊκός (Πάμπλο Γκαρσία): Κατσίκας, Ντάνκερλουι, Γκοτζαμανίδης, Πεταυράκης, Πηλέας, Mορέιρα, Οικονόμου (62' Στάικος), Σοφιανός (77' Γούλερι), Μούργος (62' Τομάς), Μασκανάκης (61' Ουάρντα), Άλεξιτς (72' Μπετανκόρ).



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0