Football Talk

Η κόντρα του Τζόλη με τον προπονητή του, οι… ειρωνικές δηλώσεις και η «ιστορική» πρόκριση! (video)

Η κόντρα του Τζόλη με τον προπονητή του, οι… ειρωνικές δηλώσεις και η «ιστορική» πρόκριση! (video)

Σοβαρά ζητήματα προέκυψαν μετά το φινάλε της αναμέτρησης και την πρόκριση της Φορτούνα Ντίσελντορφ, ανάμεσα στον προπονητή της ομάδας και τον Χρήστο Τζόλη. Ειρωνείες και δηλώσεις εκατέροθεν, πήρε πρωτοβουλία ο Έλληνας φορ και άλλαξε τη σειρά της εκτέλεσης.

Σε ανοιχτή «κόντρα» με τον προπονητή του, Ντάνιελ Τιούν φαίνεται πως ήρθε ο Χρήστος Τζόλης, μετά το φινάλε της αναμέτρησης της Φορτούνα Ντίσελντορφ και την «ιστορική» πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας, για «παρθενική» φορά στον 21ο αιώνα και για πρώτη μετά το 1987.

Ωστόσο, η επιλογή του Χρήστου Τζόλη να εκτελέσει πέναλτι αλά πανένκα, εκνεύρισε τον προπονητή του.

Στις δηλώσεις του αμέσως μετά τη μεγάλη πρόκριση ο Ντάνιελ Τιούν είπε χαρακτηριστικά για την εκτέλεση του 22χρονου Έλληνα διεθνή:

«Δεν μου άρεσε!». Ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ απάντησε όμως – ολίγον τι - ειρωνικά και είπε: «Ναι ε; Νομίζω ότι μπήκε γκολ, έτσι δεν είναι;».

Ο 49χρονος τεχνικός δεν περιορίστηκε όμως εκεί και στις δηλώσεις του χαρακτήρισε ως «ασέβεια» τον συγκεκριμένο τρόπο εκτέλεσης πέναλτι. Ίσως και να τον ενόχλησε το γεγονός πως ο Έλληνας εξτρέμ τον αψήφησε, καθώς του είχε πει να εκτελέσει τρίτος και εκείνος επέλεξε να «μπει» τελευταίος, ώστε να έχει τη δυνατότητα να σκοράρει το νικητήριο πέναλτι!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0