Football Talk

Αγρινιώτικη... τρέλα: Ιστορική πρόκριση για Παναιτωλικό, στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδας! (video)

Αγρινιώτικη... τρέλα: Ιστορική πρόκριση για Παναιτωλικό, στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδας! (video)
Ο Παναιτωλικός ξανακέρδισε τον ΟΦΗ (31/01, 3-1) και με συνολικό σκορ 5-2 υπέρ του, προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου θα βρει τον Άρη! «Χρυσή» σελίδα στο βιβλίο της ιστορίας του συλλόγου των Αγρινιωτών.
Στο πρωτάθλημα δυσκολεύεται, αλλά στο Κύπελλο Ελλάδας, «πετάει»! Ο Παναιτωλικός έδωσε συνέχεια στην ξέφρενη πορεία του στον συγκεκριμένο θεσμό και προκρίθηκε στα ημιτελικά!

Επικράτησε του ΟΦΗ με σκορ 3-1 (31/01) στο Αγρίνιο, στη μεταξύ τους ρεβάνς για το 2-1 υπέρ των «καναρινιών» από το Γεντί Κουλέ! Και κάπως έτσι, με συνολικό σκορ 5-2 υπέρ τους, «σφράγισαν» την παρουσία τους στους «4», όπου θα βρουν τον Άρη!

Μία ημέρα ιστορική για τον σύλλογο, αφού ποτέ μέχρι σήμερα, δεν είχε φτάσει έως τα ημιτελικά του συγκεκριμένου θεσμού!



Τα γκολ των Ντουάρτε (38') και Χατζηθεοδωρίδη (58') ολοκλήρωσαν ό,τι ξεκίνησε το σύνολο του Γιάννη Πετράκη στην Κρήτη.

Ο Ισέκα μείωσε για τον ΟΦΗ στο 72', μόλις 13 λεπτά αφότου πέρασε στον αγωνιστικό χώρο, κάνοντας ντεμπούτο. Στο 90+4', ωστόσο, ο Πέρες «έγραψε» το τελικό 3-1 υπέρ των γηπεδούχων, σφραγίζοντας μία σπουδαία και πανηγυρική πρόκριση.


 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναιτωλικός (Γιάννης Πετράκης): Στεργιάκης, Μαλής, Οικονόμου, Μλάντεν, Μαυρίας, Τορεχόν (70' Ντουάρτε Μπ.), Τσιγγάρας (85' Πέρες), Χατζηθεοδωρίδης (70' Μπακάκης), Ντουάρτε Φ. (85' Σενγκέλια), Ντίας (57' Λιάβας), Πέδρο.

ΟΦΗ (Πέπε Μελ): Μπάουμαν, Τοράρινσον (77' Λάρσον), Βούρος, Μπρεσάν, Αμπάντα, Γκλάζερ, Μπάκιτς (46' Ριέρα), Νέιρα (64' Ισέκα), Τοράλ (64' Γκαγιέγος), Μπάκου (54' Μοσκέρα), Φελίπε.

Φάνης Τσοκανάς
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0