Football Talk

Κύπελλο Γερμανίας: Πρώτα ο Χρήστος Τζόλης, τώρα ποιος Έλληνας θα... φύγει για τους «4»;

Κύπελλο Γερμανίας: Πρώτα ο Χρήστος Τζόλης, τώρα ποιος Έλληνας θα... φύγει για τους «4»;

Χρώμα… ελληνικό σε ακόμη μία αναμέτρηση των προημιτελικών του Κυπέλλου Γερμανίας, μετά την πρόκριση της Φορτούνα Ντίσελντορφ, χάρη στο νικητήριο πέναλτι του Χρήστου Τζόλη!

Ανήμερα των γενεθλίων του, ο Χρήστος Τζόλης έσβησε τα κεράκια με τον ιδανικότερο τρόπο. Ευστόχησε στο τελευταίο πέναλτι της Φορτούνα Ντίσελντορφ και χάρισε την πρόκριση στην ομάδα του αφήνοντας εκτός την Ζανκτ Πάουλι του Μανώλη Σάλιακα, που πέρασε ως αλλαγή στο ματς.

Μάλιστα, χαρακτηριστικό του... πανζουρλισμού που προκάλεσε ο νεαρός Έλληνας, είναι το γεγονός πως οι παίκτες της Φορτούνα, γιόρτασαν την πρόκρισή τους, χορεύοντας... συρτάκι στα αποδυτήρια!

Απόψε (31/01, 21:45), υπάρχει ακόμη μία «μονομαχία» με ελληνικό ενδιαφέρον για τον θεσμό του Κυπέλλου Γερμανίας, με τη Χέρτα Βερολίνου του Ανδρέα Μπουχαλάκη να υποδέχεται την Καϊζερσλάουτερν, προπονητής της οποίας είναι ο Δημήτρης Γραμμόζης.

O Έλληνας τεχνικός, που είχε περάσει και ως ποδοσφαιριστής από τα γερμανικά γήπεδα, κυρίως με τη φανέλα της Καϊζερσλάουτερν, προσλήφθηκε στον πάγκο της ομάδας τον περασμένο Δεκέμβριο. Προηγουμένως είχε περάσει από τον πάγκο της Σάλκε, όπου έμεινε για έναν περίπου χρόνο.

Στην Καϊζερσλάουτερν μετράει πέντε παιχνίδια, το ένα για το Κύπελλο, όπου και απέκλεισε στον προηγούμενο γύρο τη Νυρεμβέργη με 2-0.

Απόψε, θα βρεθεί απέναντι στον Ανδρέα Μπουχαλάκη, τον πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού. Ο 30χρονος μέσος πήγε στη Χέρτα Βερολίνου το περασμένο καλοκαίρι, έχει αγωνιστεί σε 14 παιχνίδια πρωταθλήματος και σε ένα ματς Κυπέλλου.

Μένει να δούμε ποιος από τους δύο θα πανηγυρίσει απόψε την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης, εκεί όπου θα συναντήσει μία εκ των Ζααρμπρίκεν και Γκλάντμπαχ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0