Football Talk

«Δεν ντρέπεστε λιγάκι;» Οργή των οπαδών της Ντιναμό, για τη φυγή του Λιούμπισιτς!

«Δεν ντρέπεστε λιγάκι;» Οργή των οπαδών της Ντιναμό, για τη φυγή του Λιούμπισιτς!

Η συμφωνία της ΑΕΚ με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, για τη μεταγραφή του Ρόμπερτ Λιούμπισιτς, έκανε έξαλλους τους Bad Blue Boys! Διαβάστε τις βαριές ατάκες που γράφτηκαν σε social media, αλλά και όσα ειπώθηκαν στο Διοικητικό Συμβούλιο!

Σχετικά Άρθρα

Η αγορά του Ρόμπερτ Λιούμπισιτς από την ΑΕΚ, είναι τελειωμένη. Ο 24χρονος Κροάτης-Αυστριακός, πίεσε πολύ τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ και σε συνδυασμό με την πρόταση της «Ένωσης», που δεν άφηνε περιθώρια για «όχι», αναμένεται το μεσημέρι της Τετάρτης (31/01), στην Αθήνα.

Το συγκεκριμένο deal, σκόρπισε ενθουσιασμό στον κόσμο της ΑΕΚ. Όχι, όμως, και σε αυτόν της Ντιναμό.

Οι φανατικοί της οπαδοί, Bad Blue Boys, δεν είναι καθόλου χαρούμενοι για την παραχώρησή του, σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Κροατίας.

Η ιστοσελίδα «index.hr» τονίζει ότι οι «BBB» απειλούν μέχρι και με αποχή από το γήπεδο, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να δείξουν την οργή τους. 

Χαρακτηριστικό είναι το ότι ένα από τα μεγάλα «κεφάλια» των οπαδών ανέφερε στο Δ.Σ. «Αν δεν έπρεπε να απαντήσετε σε κάποιο email, αυτό ήταν της ΑΕΚ. Θυμάστε πως μας συμπεριφέρθηκε ο σύλλογος τους πριν και μετά τους αγώνες στο Champions League;»

Τα σχόλια στα social media, το αποδεικνύουν, με οπαδούς να στέλνουν... κατάρες στους ιθύνοντες του συλλόγου, που έδωσαν το «οκ».

«Αν τον είχατε δώσει δωρεάν στη Χάιντουκ, θα νιώθατε λιγότερο ένοχοι. Αντίθετα, τον στείλατε σε ένα κλαμπ που ήθελε να μας διώξει από την Ευρώπη για αρκετά χρόνια», «Ο Λιούμπιτσιτς στην ΑΕΚ;;;; Ε, τίποτα δεν έχετε τίποτα ιερό. Καταραμένοι...» είναι μόνο μερικά από αυτά που γράφτηκαν.

Υπενθυμίζεται πως το απόγευμα της Τρίτης (30/01), η μεταγραφή έμοιαζε να «παγώνει», λόγω αυτών των αντιδράσεων. Εν τέλει, όμως, η επιμονή της ΑΕΚ, του παίκτη και η παρέμβαση του Δημήτρη Μελισσανίδη, έδωσαν τη λύση.

Διαβάστε εδώ ολόκληρο το story της μεταγραφής.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0