Football Talk

Νέα προβλήματα για τον Σαμουέλ Ετό, κατηγορείται για στημένα παιχνίδια και κατάχρηση εξουσίας!

Νέα προβλήματα για τον Σαμουέλ Ετό, κατηγορείται για στημένα παιχνίδια και κατάχρηση εξουσίας!

Αντιμέτωπος με «βαριές» κατηγορίες, μεταξύ των οποίων για στημένα παιχνίδια, κατάχρηση εξουσίας και υποκίνηση βίας, βρίσκεται ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου του Καμερούν και «θρύλος» της χώρας, Σαμουέλ Ετό.

Λίγες ημέρες μετά τον αποκλεισμό του Καμερούν από το Κύπελλο Εθνών Αφρικής (2-0 από τη Νιγηρία), στο «φως» της δημοσιότητας ήρθαν σοβαρές κατηγορίες εις βάρος του Σαμουέλ Ετό όσον αφορά στη θητεία του ως πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου του Καμερούν.

Τρία χρόνια μετά την εκλογή του στη θέση αυτή, κατηγορείται για στημένα παιχνίδια, κατάχρηση εξουσίας, απειλές, υποκίνηση βίας, δωροδοκίες και διάδοση ψευδών πληροφοριών στο Καμερούν.

Ο πρώην αντιπρόεδρος στην Ομοσπονδία της χώρας, Χένρι Τζάλα Γκουάν Τζούνιορ, έστειλε έναν φάκελο στην Επιτροπή Δεοντολογίας της FIFA έχοντας προηγουμένως έρθει σε ρήξη με τον Ετό σχετικά πάνω σε διάφορα ζητήματα.

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αφρικής (CAF) επιβεβαίωσε ότι οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη, με τον Ετό να είναι για την ώρα αθώος μέχρι να αποδειχθεί το αντίθετο.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρώην άσος της Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει προβλήματα με το νόμο, αφού παλιότερα είχε τιμωρηθεί για φοροδιαφυγή. Μένει να δούμε τι μέλλει γενέσθαι με τις νέες σοβαρότατες κατηγορίες που βγήκαν στη φόρα εις βάρος του.

Πηγή: The Athletic

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0