Football Talk

Το καλύτερο δώρο γενεθλίων: «Ήρωας» της Φορτούνα ο Τζόλης, την έστειλε στα ημιτελικά του Κυπέλλου! (video)

Το καλύτερο δώρο γενεθλίων: «Ήρωας» της Φορτούνα ο Τζόλης, την έστειλε στα ημιτελικά του Κυπέλλου! (video)

O Χρήστος Τζόλης γιόρτασε τα 22α γενέθλιά του με τον καλύτερο τρόπο! Ευστόχησε στο τελευταίο και καθοριστικό πέναλτι στη «ρωσική ρουλέτα» και χάρισε στη Φορτούνα Ντίσελντορφ την πρόκριση για τους «4» του Κυπέλλου Γερμανίας, κόντρα στη Ζανκτ Πάουλι!

Δεν θα ξεχάσει ποτέ την ημέρα που έκλεισε τα 22 του χρόνια ο Χρήστος Τζόλης! Ο νεαρός Έλληνας ξεκίνησε βασικός στο παιχνίδι της Φορτούνα Ντίσελντορφ στην έδρα της Ζανκτ Πάουλι, για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας και τελικά έπαιξε τον καθοριστικότερο ρόλο!

Ο Φερμέι με πέναλτι έβαλε μπροστά τους φιλοξενούμενους στο 38’, αλλά ο Χάρτελ ισοφάρισε στο 60’ με τον ίδιο τρόπο, με το παιχνίδι να οδηγείται στην παράταση. Στο 99’ του έξτρα χρόνου, ο Τανάκα έδωσε και πάλι προβάδισμα στη Φορτούνα, όμως τίποτα δεν είχε τελειώσει. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Μπουχαλφά έφερε ξανά την ισορροπία και έστειλε τις δύο ομάδες στη διαδικασία των πέναλτι!

Εκεί, η Φορτούνα ήταν εκείνη που πρώτη έχασε εκτέλεση με τον Ντάφερνερ. Ωστόσο, εν συνεχεία ο Κάστενμαϊερ απέκρουσε δύο σερί πέναλτι και έδωσε την ευκαιρία στον Τζόλη, που είχε το πέμπτο τελευταίο, να τελειώσει το ματς! Ο 22χρονος επιθετικός δε λάθεψε και με εκτέλεση αλά Πανένκα (!) έστειλε την ομάδα του στις 4 καλύτερες του Κυπέλλου Γερμανίας!

Παράλληλα, ως αλλαγή για τη Ζανκτ Πάουλι αγωνίστηκε και ο Μανώλης Σάλιακας.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0