Football Talk

Νίκη Βόλου – Άρης 2-2: Πρόκριση με «σβηστές» μηχανές, σε ματς αφιερωμένο στον Παύλο Κυριακίδη (video)

Νίκη Βόλου – Άρης 2-2: Πρόκριση με «σβηστές» μηχανές, σε ματς αφιερωμένο στον Παύλο Κυριακίδη (video)

Ο Άρης δεν ανέβασε ποτέ «στροφές» στον Βόλο. Έμεινε στο 2-2 με τη Νίκη (30/01), στον επαναληπτικό των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά με το 3-0 του πρώτου ματς, πήρε την πρόκριση για τους «4». Συγκίνηση στο πρώτο γκολ των γηπεδούχων, με τον Κάσσο να το αφιερώνει στον Παύλο Κυριακίδη.

Σχετικά Άρθρα

Χωρίς να «ιδρώσει» ιδιαίτερα, ο Άρης απέφυγε την ήττα στον Βόλο, ήρθε ισόπαλος με 2-2 (30/01) με τη Νίκη και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Με το 3-0 στο πρώτο ματς στο Βικελίδης, δεν χρειάστηκε να αγχωθεί στον επαναληπτικό, απέναντι στην ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου.

Δίχως αμφιβολία, η στιγμή της αναμέτρησης ήταν αμέσως μετά το 1-1 από τους γηπεδούχους. Ο Πασχάλης Κάσσος σκόραρε και «σύσσωμοι» οι παίκτες της Νίκης Βόλου πήγαν στον πάγκο και αγκάλιασαν τον Παύλο Κυριακίδη, αφιερώνοντάς του το τέρμα, καθώς μόλις πριν από δύο ημέρες «έχασε» τη γυναίκα του. Μάλιστα, πριν από την έναρξη πραγματοποιήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της.

Η αρκετή βροχή που έπεφτε στον Βόλο, δυσκόλευε αρκετά τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων. Έτσι, πέρα από ένα φάουλ του Σαβέριο στο 5’, που μπλόκαρε εύκολα ο γκολκίπερ των γηπεδούχων, για να δούμε την πρώτη ουσιαστική στιγμή στο ματς, χρειάστηκε να φτάσουμε στο 26’.

Ο Γκαρθία έκανε τη σέντρα, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Γκαραβέλη, μέσα στην περιοχή, και ο διαιτητής υπέδειξε αμέσως τη λευκή βούλα. Εκεί, ο Σαβέριο ήταν ψύχραιμος, βρήκε δίχτυα και έγραψε το 0-1 για τον Άρη.


Παρ’ όλα αυτά, η απάντηση από τη Νίκη Βόλου δεν άργησε. Στο 35ο λεπτό, ο Κρητικός έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε και έφτασε στον Κάσσο, ο οποίος δε δυσκολεύτηκε να σκοράρει για το 1-1. Όλοι οι παίκτες της ομάδας του Βόλου πανηγύρισαν με μία ιδιαίτερα συγκινητική κίνηση, καθώς κατευθύνθηκαν προς τον πάγκο, ώστε να αφιερώσουν το τέρμα στον Παύλο Κυριακίδη, που πριν από δύο ημέρες «έχασε» τη γυναίκα του.


Μάλιστα, η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου πήρε το προβάδισμα, με την έναρξη του δευτέρου μέρους. Στο 46’, ο Μπράμπετς γλίστρησε και έχασε την κατοχή, ο Πολίτης έκλεψε και μοίρασε στον Λεονάρντο Ριμπέιρο, που νίκησε τον Χουτεσιώτη για το 2-1!


Οι «κίτρινοι», αν και δεν πίεσαν ιδιαιτέρως, βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης στο 69’. Ο Σαβέριο πάτησε περιοχή, σούταρε από αριστερά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, φέρνοντας ισορροπία στο παιχνίδι.


Από εκεί και πέρα, πέρα από ένα σουτ του Κρητικού, δεν άλλαξε κάτι, με το 2-2 να παραμένει μέχρι και το φινάλε.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Νίκη Βόλου (Δ. Ελευθερόπουλος): Γκαραβέλης, Κάσσος, Τοπαλίδης (58’ Τζιόρας), Γιαννίτσης, Ανδρέου (46’ Στίκας), Να'α, Λίταινας (73’ Αναστασίου), Γαβριηλίδης (58’ Κυριακίδης), Πολίτης, Κρητικός, Ριμπέιρο (83’ Μπαλλάς)

Άρης (Α. Μάντζιος): Χουτεσιώτης, Μπράμπετς, Βέλεθ (46’ Μοντόγια), Φατόρε, Φεράρι, Ντουκουρέ (57’ Βερστράτε), Τζούρασεκ (57’ Νταρίντα), Σαβέριο, Παναγίδης (57’ Μενέντες), Μάνου Γκαρθία (75’ Χριστοδουλόπουλος), Σαμόρα

Τάσος Φαραός
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0