Football Talk

Η «κατάρα» του Παναθηναϊκού: Οι 10 μυϊκοί τραυματισμοί σε διάστημα 29 ημερών τον έχουν... βασανίσει!

Η «κατάρα» του Παναθηναϊκού: Οι 10 μυϊκοί τραυματισμοί σε διάστημα 29 ημερών τον έχουν... βασανίσει!
Τα «πιτς» του Παναθηναϊκού... γέμισαν κατά τη διάρκεια του Γενάρη, με τους «πράσινους» να ταλαιπωρούνται από σωρεία μυϊκών τραυματισμών!
Σε μια πολύ κομβική εβδομάδα αναφορικά με τους στόχους του βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, ο οποίος προέρχεται από δύο διαδοχικές ήττες, ενώ... υποφέρει από προβλήματα τραυματισμών.

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης ήταν ο τελευταίος που προστέθηκε στο απουσιολόγιο του Φατίχ Τερίμ, το οποίο είναι ήδη... γεμάτο.

Ο 22χρονος δεξιός οπισθοφύλακας, υπέστη θλάση στο ντέρμπι του «τριφυλλιού» με τον ΠΑΟΚ και αναμένεται να μείνει στα «πιτς» για περίπου μία εβδομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτός ήταν ο 10ος ποδοσφαιριστής των «πράσινων» που ταλαιπωρείται από μυϊκό τραυματισμό τις τελευταίες 29 ημέρες, με τον Ιανουάριο να μοιάζει σαν ένας... καταραμένος μήνας για τον Παναθηναϊκό.

Η... ατυχία για το «τριφύλλι», ξεκίνησε με το «καλημέρα» στο νέο έτος, όταν έγινε γνωστό πως ο Σεμπαστιάν Παλάσιος υπέστη θλάση στο υποκνημίδιο του αριστερού ποδιού. Ο Αργεντίνος εξτρέμ έχασε μεταξύ άλλων, μια σειρά από ντέρμπι που έδωσε ο Παναθηναϊκός, ενώ ακόμη δεν έχει επιστρέψει στην ενεργό δράση.

Στην ίδια χρονική περίοδο που είχε τραυματιστεί ο Παλάσιος, είχε υποστεί κάκωση στην ποδοκνημική ο Μπαρτ Σένκεφελντ, ο οποίος από τότε έχει χάσει την θέση του στην 11άδα του Παναθηναϊκού, με τον Τερίμ να τον αφήνει εκτός αποστολής από το πρώτο ματς Κυπέλλου με τον Ατρόμητο, αλλά και από την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα.
Μέσα στον Γενάρη έχουν τραυματιστεί επίσης οι Τζούρισιτς (Θλάση στον ορθό μηριαίο), Τσέριν (πρόβλημα στον ορθό μηριαίο), Βέρμπιτς (ενοχλήσεις στον δικέφαλο), Σπόραρ (Ενοχλήσεις στον δικέφαλο), Χουάνκαρ (Μυϊκός τραυματισμός), Γερεμέγεφ (Μυϊκός τραυματισμός), αλλά και φυσικά ο Ιωαννίδης (μυϊκός τραυματισμός), ο οποίος είχε ξεπεράσει το πρόβλημά του, ωστόσο αγωνίστηκε περισσότερο από όσο θα έπρεπε στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ατρόμητο, με αποτέλεσμα να υποστεί υποτροπή και να χρειαστεί να μείνει για μεγαλύτερο διάστημα εκτός δράσης!

Τα εν λόγω προβλήματα φαίνεται να έχουν επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό την αγωνιστική εικόνα του Παναθηναϊκού, αφού αρκετοί ποδοσφαιριστές βρίσκονται σε διαφορετικό επίπεδο ετοιμότητας, την ώρα που σε αρκετά ματς, ο Τερίμ παρέταξε ενδεκάδα... ανάγκης.


Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως κόντρα σε Ατρόμητο και ΠΑΟΚ, οι «πράσινοι» αγωνίστηκαν για αρκετά λεπτά, με σέντερ φορ τον Φίλιπ Τζούρισιτς, μια θέση στην οποία ο Σέρβος έχει δοκιμαστεί ελάχιστες φορές στην καριέρα του. Παράλληλα, εδώ και αρκετό καιρό, ο Γιάννης Κώτσιρας έχει «βαφτιστεί» ως μέσος και έχει κληθεί αρκετές φορές να καλύψει κάποια «κενά» που έχουν εντοπιστεί, την ώρα που στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό, ο Παναθηναϊκός είχε ολοκληρώσει την αναμέτρηση με τέσσερις κεντρικούς αμυντικούς, τρία πλάγια μπακ και δίχως επιθετικό! 

Γιώργος Καπουκάκης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0