Football Talk

«Ασπρόμαυρη τηλεπάθεια»: Οι εξτρέμ του ΠΑΟΚ τον οδηγούν στον τίτλο! (video)

«Ασπρόμαυρη τηλεπάθεια»: Οι εξτρέμ του ΠΑΟΚ τον οδηγούν στον τίτλο! (video)
Πόσα γκολ έχουν οι φορ του ΠΑΟΚ; Ε, οι εξτρέμ του έχουν τα διπλάσια και αποτελούν τον Νο.1 κίνδυνο. Άλλωστε, μία στις δύο, αυτοί «χτυπούν»!

Ο ΠΑΟΚ νίκησε με 2-1 (28/01) τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής της 20ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League και πλέον βρίσκεται... μόνος του, στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Για ακόμη ένα ματς, ο «Δικέφαλος του Βορρά», εκμεταλλεύτηκε την ταχύτητα, με την οποία «ξεδιπλώνεται» στην αντεπίθεση και με δύο γκολ του εντυπωσιακού Κιρίλ Ντεσπόντοφ, ο οποίος συνεργάστηκε άψογα με τον Τάισον, κατόρθωσε να πανηγυρίσει το «τρίποντο».  

Ο Βούλγαρος έφτασε τα 11 γκολ με τη φανέλα της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέκσου (σε όλες τις διοργανώσεις) και συνεχίζει να προσφέρει «χρυσές» λύσεις στους Θεσσαλονικείς.

Έτσι κι αλλιώς, το μεγάλο «όπλο» του ΠΑΟΚ στη τρέχουσα αγωνιστική περίοδο είναι η επίδραση των εξτρέμ του, στο παιχνίδι του «Δικεφάλου του Βορρά».


Οι μεσοεπιθετικοί της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη φαίνεται πως κάνουν τη διαφορά μέχρι στιγμής στη φετινή σεζόν και αποτελούν τη... μόνιμη απειλή των αντιπάλων.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως από τα... πόδια των Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Τάισον και Κιρίλ Ντεσπόντοφ έχουν προέλθει τα 53 (!) από τα 91 γκολ που έχει πετύχει ο ΠΑΟΚ, τη σεζόν 2023-24!



Μάλιστα, την ίδια στιγμή, οι τρεις σέντερ φορ των «ασπρόμαυρων» έχουν προσφέρει 25 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις, δηλαδή λιγότερα από τα... μισά, σε σχέση με αυτά, στα οποία έχουν συμμετοχή οι ακραίοι επιθετικοί του ΠΑΟΚ.
 

Πρόκειται για στοιχεία, που δείχνουν πόσο σημαντικοί είναι οι εξτρέμ στη φετινή ομάδα του Λουτσέσκου, με τους τρεις ποδοσφαιριστές που προαναφέρθηκαν να είναι αυτοί, που κατά κύριο λόγο, «οδηγούν» τους Θεσσαλονικείς προς τον τίτλο!

Γιώργος Καπουκάκης
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0