Football Talk

Από τον Αρτέτα μέχρι τον Φάμπρεγκας: Ποιος θα είναι ο διάδοχος του Τσάβι στη Μπαρτσελόνα;

Από τον Αρτέτα μέχρι τον Φάμπρεγκας: Ποιος θα είναι ο διάδοχος του Τσάβι στη Μπαρτσελόνα;

Με τον Τσάβι να αποχωρεί από τον πάγκο της Μπαρτσελόνα στο τέλος της σεζόν, οι στοιχηματικές αποδόσεις αναφορικά με τον διάδοχό του δίνουν και παίρνουν! Ποια ονόματα παρουσιάζονται ως φαβορί και ποια ως αουτσάιντερ;

«Σεισμούς» στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο έχουν προκαλέσει οι πρόσφατες αποκαλύψεις των Γιούργκεν Κλοπ και Τσάβι σχετικά με το μέλλον τους. Ο Γερμανός τεχνικός ανακοίνωσε νωρίς την Παρασκευή (26/01) ότι θα αποχωρήσει από τον σύλλογο μετά το τέλος της σεζόν, μία δήλωση που έκανε και ο Τσάβι μετά τη «βαριά» ήττα από τη Βιγιαρεάλ (27/01, 3-5).

Μάλιστα, όσον αφορά στην περίπτωση του δεύτερου, οι στοιχηματικές εταιρείες έχουν ήδη αρχίσει το… παιχνίδι τους παρουσιάζοντας τους πιθανούς αντικαταστάτες του Τσάβι.

Νούμερο ένα φαβορί λογίζεται ο Μικέλ Αρτέτα, ο άλλοτε παίκτης του Καταλονικού συλλόγου. Ισπανικά δημοσιεύματα έκαναν λόγο για αποχώρησή του από την Άρσεναλ το καλοκαίρι, σενάριο που ο αγγλικός Τύπος έσπευσε να διαψεύσει, όπως και ο ίδιος.

Ακολουθούν οι Γιούργκεν Κλοπ και Ζοσέ Μουρίνιο, με τον πρώτο να μη μοιάζει για την ώρα ως πιθανή επιλογή, δεδομένης της απόφασής του να «καθαρίσει» το μυαλό του. Ο Πορτογάλος απολύθηκε πρόσφατα από τη Ρόμα και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, διαψεύδοντας τις φήμες περί μετακόμισής του στη Σαουδική Αραβία.

Λίγο μεγαλύτερη είναι η απόδοση που δίνεται στον Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι της Μπράιτον, ο οποίος μέσα σε δύο χρόνια στους «γλάρους» έχει αποδείξει για το τι είναι ικανός να κάνει και θα είναι δύσκολο να καταφέρουν να τον κρατήσουν στο τιμόνι της ομάδας.

Ένα ακόμη μεγάλο όνομα, συνυφασμένο με τους «μπλαουγκράνα», είναι αυτό του Σεσκ Φάμπρεγκας, που, με τις πιθανότητες να είναι 20/1, τον καθιστούν μάλλον ως… αουτσάιντερ.

Ακόμη λιγότερες είναι αυτές που συνδέουν τον Πεπ Γκουαρδιόλα με μια ενδεχόμενη επιστροφή στον πάγκο της «αγαπημένης» του Μπαρτσελόνα.

Μένει να δούμε τι μέλλει γενέσθαι στον πάγκο της ομάδας και ποιος θα είναι ο επόμενος που θα αναλάβει χρέη προπονητή στο σύλλογο του Λαπόρτα.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0