Football Talk

Φιορεντίνα – Ίντερ 0-1: Πέμπτη σερί νίκη, ηγέτης Λαουτάρο και οι «νερατζούρι» στην κορυφή! (video)

Φιορεντίνα – Ίντερ 0-1: Πέμπτη σερί νίκη, ηγέτης Λαουτάρο και οι «νερατζούρι» στην κορυφή! (video)

Τεράστια νίκη της Ίντερ επί της Φιορεντίνα, σπουδαία επικράτηση με 1-0 εκτός έδρας. Πέμπτη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα, 6η διαδοχική σε αυτό το γήπεδο, και επιστροφή στην κορυφή της βαθμολογίας, στο +1 από τη Γιουβέντους, με παιχνίδι λιγότερο!

Πρόκειται για μία από τις αγαπημένες ομάδες της Ίντερ, όσο οξύμωρο και αν ακούγεται. Πρόκειται επίσης για μία από τις… καλύτερες έδρες για τους «νερατζούρι», παρά το γεγονός πως συζητάμε για την Φιορεντίνα.

Διότι πολύ απλά, σε οποιαδήποτε κατάσταση και αν βρίσκεται η φιλοξενούμενη και όσο καλή και αν είναι η γηπεδούχος, η Ίντερ έχει βρει έναν τρόπο να περνά νικηφόρα από το «σπίτι» των «βιόλα».

Και η ιστορία επαναλήφθηκε για έκτη διαδοχική φορά, με τους «νερατζούρι» να προηγούνται από νωρίς και να διατηρούν το υπέρ τους 1-0, μέχρι και το τελικό σφύριγμα της λήξης.

Το σύνθημα για να συνεχιστεί η παράδοση έλαβε χώρα στο 14ο λεπτό, με τον Λαουτάρο Μαρτίνες να ανοίγει το σκορ, με το 19ο γκολ του σε επίπεδο πρωταθλήματος.

Από εκεί και πέρα, η Ίντερ κλήθηκε να διαχειριστεί το προβάδισμά της. Πιέστηκε, δεν ήταν απλό, αλλά το 1-0 διατηρήθηκε μέχρι τέλους, με συνέπεια να ανέβει στην κορυφή της βαθμολογίας, πανηγυρίζοντας την 5η διαδοχική της επιτυχία σε όλες τις διοργανώσεις.

Ίντερ (Σιμόνε Ιντζάκι): Ζόμερ, Παβάρ (83΄Μπίσεκ), Ντε Φράι, Μπαστόνι (60΄Ατσέρμπι), Νταρμιάν (60΄Ντάμφρις), Κάρλος Αουγκούστο, Ασλάνι, Φρατέσι, Μικιταριάν, Λαουτάρο (78΄Σάντσες), Τουράμ (60΄Αρναούτοβιτς)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0