Football Talk

Η βαθμολογία της Super League μετά από 20 αγωνιστικές: ΠΑΟΚ μόνος και πρώτος, στο -6 ο Ολυμπιακός, «ξεκαθαρίζει» η εξάδα!

Η βαθμολογία της Super League μετά από 20 αγωνιστικές: ΠΑΟΚ μόνος και πρώτος, στο -6 ο Ολυμπιακός, «ξεκαθαρίζει» η εξάδα!

Πρώτος ο ΠΑΟΚ, ακολουθεί η ΑΕΚ, τρίτος ο Παναθηναϊκός, μείωσε στις δύο νίκες την απόσταση ο Ολυμπιακός. Πιο ξεκάθαρα τα πράγματα στην εξάδα εξαιτίας του Αστέρα Τρίπολης, «χαμός» στην «ουρά», με δύο ομάδες στην ισοβαθμία και τον… Παναιτωλικό από κοντά!

Προφανώς και το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη, προφανώς και δεν μπορούμε να βγάλουμε ξεκάθαρα συμπεράσματα, αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή, υπάρχουν πράγματα που είναι ορατά μπροστά μας.

Το βασικότερο από όλα αφορά τον ΠΑΟΚ, ο οποίος επικράτησε με 2-1 απέναντι στον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, και ανέβηκε στους 47 βαθμούς, μετά από 20 αναμετρήσεις.

Ακολουθεί η ΑΕΚ, που με το «τρίποντο» επί του ΟΦΗ, ανέβηκε στους 45 πόντους, και ο Παναθηναϊκός του Φατίχ Τερίμ έμεινε τρίτος, με 44 και στο -3 από την κορυφή.

Κερδισμένος στην εν λόγω «κούρσα», με φόντο την κατάκτηση του πρωταθλήματος, είναι και ο Ολυμπιακός. Επικράτησε πιο δύσκολα από ό,τι δείχνει το τελικό 3-1 απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα και έμεινε στην 4η θέση της βαθμολογίας, στο -6 από την κορυφή της βαθμολογίας και τον «Δικέφαλο».

Από εκεί και πέρα, την πρώτη πεντάδα συμπληρώνει ο Άρης των 33ων βαθμών, ενώ και η τελευταία θέση στην πρώτη εξάδα, δείχνει να ξεκαθαρίζει. Ο Αστέρας επικράτησε του Ατρομήτου και τον απομάκρυνε από την διεκδίκηση, ενώ η Λαμία, με το «διπλό» της κόντρα στον Παναιτωλικό (1-2), κέρδισε για δεύτερη διαδοχική αγωνιστική και απέχει μόλις δύο βαθμούς από τα play – off.

Όσον αφορά τα «χαμηλά» της βαθμολογίας, Κηφισιά και ΠΑΣ Γιάννινα μένουν στις τελευταίες θέσεις και στους 12 βαθμούς, ενώ ο Παναιτωλικός συνεχίζει στους 14, όντας στο -1 από τον Βόλο.

Δείτε την βαθμολογία:
adasdasdsadas_223243.jpg

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0