Football Talk

Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα 3-1: Αγχώθηκε, αλλά έκανε το… ζητούμενο και «βλέπει» Παναθηναϊκό! (video)

Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα 3-1: Αγχώθηκε, αλλά έκανε το… ζητούμενο και «βλέπει» Παναθηναϊκό! (video)

Είχε την ουσία, «ζορίστηκε» πολύ, είχε απέναντί του έναν ανταγωνιστικό ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά το ζητούμενο ήρθε για τον Ολυμπιακό. Επικράτησε με 3-1, πανηγύρισε την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του και μένει σε «τροχιά» διεκδίκησης του πρωταθλήματος.

Μπορεί ο Ολυμπιακός να μην βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική του κατάσταση, ωστόσο, αισίως έφτασε τις δύο συνεχόμενες νίκες, πανηγυρίζοντας και πάλι, μετά τον αποκλεισμό του από το Κύπελλο Ελλάδος, όπως έκανε και απέναντι στον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Υποδέχθηκε τον ΠΑΣ Γιάννινα, δυσκολεύτηκε πολύ για ένα ημίχρονο, αλλά όπως φάνηκε εκ του αποτελέσματος (3-1) οκτώ λεπτά ήταν αρκετά, προκειμένου να ανέβει στους 41 βαθμούς και να βρεθεί στο -3 από τον Παναθηναϊκό (αν αυτός ηττηθεί από τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη).

Το πρώτο γκολ έλαβε χώρα στο 57ο λεπτό, με τον Ντόη να ανοίγει τον δρόμο προς το «τρίποντο». Υπέροχο, δυνατό σουτ εκτός περιοχής, κανένα περιθώριο αντίδρασης στον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων και προβάδισμα για τους γηπεδούχους.

Οκτώ λεπτά μετά, μία άψογη συνεργασία των Μασούρα και Ναβάρο, επέφερε το 2-0. Ο Ισπανός πήρε την μπάλα εντός περιοχής και ολοκλήρωσε ιδανικά την φάση, σηματοδοτώντας το τρίτο του γκολ σε επίπεδο Super League.

Ωστόσο, ο ανταγωνιστικός ΠΑΣ Γιάννινα, δεν τα παράτησε ποτέ. Μία τρομερή ατομική ενέργεια του Τούτου, είχε ως συνέπεια ένα κερδισμένο πέναλτι από τον Παναγιώτη Ρέτσο, με τον Κόντε να το μετουσιώνει σε γκολ από τα «11» βήματα.

Από εκεί και πέρα, το παιχνίδι απέκτησε φρενήρη ρυθμό, με τον Ολυμπιακό να σκοράρει για το τελικό 3-1. Είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Ποντένσε και δοκάρι με τον Ναβάρο στο τελευταίο 10άλεπτο, αλλά το αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από τον Στέβαν Γιόβετιτς, με φοβερό τελείωμα, στο 93ο λεπτό!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός: Πασχαλάκης, Ορτέγα, Ντόι, Ρέτσος, Κίνι, Εσε (73' Καρβάλιο), Ορτα (61' Τσικίνιο), Φορτούνης, Μασούρας, Ζέλσον Μαρτίνς (73' Ποντένσε) και Ναβάρο (90' Γιόβετιτς).

ΠΑΣ Γιάννινα: Αθανασίου, Σόρια, Εραμούσπε, Μπακαδήμας, Κιάκος (82' Κιάκος), Καραχάλιος, Λιάσος, Ριένστρα (82' Εφορντ), Ροσέρο (63' Τούτου), Τζίμας και Μπάλαν (63' Κόντε).

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0