Football Talk

Τι έγινε με Ράσφορντ και Γιουνάιτεντ: Εκτός αποστολής τώρα, σε club την Τετάρτη, άρρωστος την… Παρασκευή!

Τι έγινε με Ράσφορντ και Γιουνάιτεντ: Εκτός αποστολής τώρα, σε club την Τετάρτη, άρρωστος την… Παρασκευή!

Βγήκε στο Μπέλφαστ την Τετάρτη ή αυτό συνέβη την Πέμπτη; Πολλά τα δημοσιεύματα για εσωτερικό ζήτημα ανάμεσα σε Μάρκους Ράσφορντ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το «καλύπτει» ο σύλλογος, επισημαίνει πως η απουσία του οφείλεται σε ίωση, με το βίντεο απλά να κυκλοφορεί μία ημέρα μετά!

Θέμα από το πουθενά φαίνεται πως έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στον Μάρκους Ράσφορντ και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εξαιτίας ενός βίντεο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο.

Το ζήτημα που προέκυψε ωστόσο, αφορά την ημέρα που συνέβη αυτό στο Μπέλφαστ. Διότι το βίντεο έκανε την εμφάνισή του την Πέμπτη το βράδυ (25/01), και σήμερα (26/01) ο Άγγλος δεν βρέθηκε στην προπόνηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Παρά ταύτα, η ομάδα υποστηρίζει πως η έξοδός του έλαβε χώρα την Τετάρτη και δύο ημέρες μετά, απλώς δεν είναι διαθέσιμος, λόγω ίωσης που αντιμετωπίζει.

Αυτός είναι και ο λόγος που ο Άγγλος επιθετικός δεν υπολογίζεται τη δεδομένη χρονική στιγμή από τον Έρικ Τεν Χαγκ. Τέθηκε εκτός από την αποστολή της ομάδας από την αναμέτρηση του Κυπέλλου Αγγλίας, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει δίχως αυτόν τη Νιούπορτ και επικρατεί με 2-1 στο ημίχρονο!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0