Football Talk

Θέλτα - Τζιρόνα 0-1: «Άλωσε» (και) το Βίγκο επιστρέφοντας στην κορυφή! (video)

Θέλτα - Τζιρόνα 0-1: «Άλωσε» (και) το Βίγκο επιστρέφοντας στην κορυφή! (video)

Δεύτερη σερί νίκη για την Τζιρόνα που επικράτησε με 1-0 της Θέλτα εκτός έδρας και ανέβηκε ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας. Βασικός ο Τάσος Δουβίκας για τους γηπεδούχους.

Η Θέλτα υποδέχθηκε τη Τζιρόνα για την 22η αγωνιστική της La Liga με βασικό τον Τάσο Δουβίκα, ο οποίος αγωνίστηκε σε όλη την αναμέτρηση.

Η Θέλτα μπήκε πιο δυνατά στο ματς, αλλά η Τζιρόνα απείλησε πρώτη με τον Μιγκέθα, το σουτ του οποίου απέκρουσε ο Γκαζανίγκα. Ένα λεπτό μετά, οι φιλοξενούμενοι σκόραραν με τον Πόρτου, μετά από όμορφη ατομική ενέργεια μέσα στην περιοχή και σουτ στη γωνία του Γκουαΐτα.

Λίγα πράγματα στη συνέχεια από τις δύο ομάδες, με τη Τζιρόνα να υπερασπίζεται το προβάδισμά της χωρίς να απειλείται ιδιαίτερα από την αντίπαλό της. Η εικόνα δεν άλλαξε δεν δεύτερο μέρος, η ομάδα του Μίτσελ δεν δυσκολεύτηκε να κρατήσει το υπέρ της σκορ που παρέμεινε μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

Με τον τρόπο αυτό, η Τζιρόνα προσπέρασε τη Ρεάλ Μαδρίτης και βρίσκεται πλέον στην κορυφή της βαθμολογίας με 55 βαθμούς, έχοντας ένα ματς περισσότερο από τη «Βασίλισσα».

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Θέλτα (Ρ. Μπενίτεθ): Γκουαΐτα, Νούνιες, Στάρφελτ (78’ Ντότορ), Ντομίνγκεθ, Μιγκέθα, Τάπια (78’ Μικγέλ), Ντε Λα Τόρε (66’ Τζάιλσον), Σάντσεθ (66’ Ρίστιτς), Δουβίκας, Λάρσεν, Άσπας

Τζιρόνα (Μίτσελ): Γκαζανίγκα Κουότο, Μαρτίνεθ, Μπλιντ, Γκουτιέρεζ, Ερέρα, Γκαρσία, Τσιγκάνκοφ (83’ Φερνάντες), Σάνιο, Πόρτου (69’ Μαρτίν), Ντόβμπικ

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0