Football Talk

Φούλαμ – Νιούκαστλ 0-2: «Διπλό» πρόκρισης για την ομάδα του Χάου, ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο! (video)

Φούλαμ – Νιούκαστλ 0-2: «Διπλό» πρόκρισης για την ομάδα του Χάου, ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο! (video)

Το ήθελε περισσότερο, γνώριζε πώς θα το διεκδικήσει και η πρόκριση της Νιούκαστλ στον 5ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας, είναι γεγονός. Ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο (0-2), «κλείδωσε» το αποτέλεσμα ο Νταν Μπερν, δεν εντυπωσίασε η Φούλαμ του Μάρκο Σίλβα.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο φρόντισε η Νιούκαστλ να δείξει πως είναι ακόμη εδώ και πως παρά το κακό διάστημα που έχει διανύσει από το φινάλε του 2023, μέχρι και την στιγμή που μετέβη στο «Κρέιβεν Κότατζ», ήταν εξαιρετική.

Ήταν ανώτερη της Φούλαμ, έδειξε πως ήθελε πιο πολύ την πρόκριση και πώς γνωρίζει πως να την πάρει. Σκόραρε δύο φορές από μία σε κάθε ημίχρονο και επικράτησε με 2-0 της ομάδας του Μάρκο Σίλβα, πετυχαίνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο.

Το σκορ άνοιξε ο Λόνγκσταφ στο 39ο λεπτό, έπειτα από ασίστ του Μπρούνο Γκιμαράες. Άπαντες ανέμεναν την απάντηση των Λονδρέζων, αλλά αυτό δεν κατέστη ποτέ εφικτό.

Οι «καρακάξες» αμύνθηκαν σωστά και διαμόρφωσαν εν τέλει το αποτέλεσμα υπέρ τους, στο 61ο λεπτό. Ο Νταν Μπερν χρίστηκε σκόρερ και η δεύτερη επικράτησή τους στα επτά πιο πρόσφατα παιχνίδια τους, είναι γεγονός.

Ο Έντι Χάου δικαιώθηκε, η Νιούκαστλ συνεχίζει στον 5ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας και πλέον, στρέφει την προσοχή της στο «Βίλα Παρκ», καθώς θα αντιμετωπίσει την Άστον Βίλα, στις 30 του μηνός, με φόντο το πρώτο της «διπλό» εκεί μετά από 11 χρόνια.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0