Football Talk

Μπαρτσελόνα – Βιγιαρεάλ 3-5: Κοντά στο… θαύμα αλλά τα «υποβρύχια» διέλυσαν την ομάδα του Τσάβι (video)

Μπαρτσελόνα – Βιγιαρεάλ 3-5: Κοντά στο… θαύμα αλλά τα «υποβρύχια» διέλυσαν την ομάδα του Τσάβι (video)

Κοντά σε μία επική ανατροπή βρέθηκε η Μπαρτσελόνα, όμως η Βιγιαρεάλ έδειξε από τι είναι… φτιαγμένη και έγινε ανατροπή στην ανατροπή, με τα «κίτρινα υποβρύχια» να παίρνουν μία πανηγυρική νίκη (5-3, 27/01).

Μπαρτσελόνα και Βιγιαρεάλ πήραν μέρος στο σπουδαιότερο παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής της La Liga.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν σημαντικό προβάδισμα δύο γκολ, με την ομάδα του Τσάβι να βγάζει αντίδραση και να ανατρέπει τα δεδομένα μέσα σε 11 λεπτά. Στο φινάλε όμως οι φιλοξενούμενοι έκαναν πάρτι και πήραν ένα ανεπανάληπτο «διπλό» στην έδρα της Μπάρτσα.

Ο Μορένο άνοιξε τον… χορό στο σκοράρισμα, με τον Ισπανό να κάνει το 1-0 στο 41’, εκμεταλλευόμενος την αδράνεια στην αντίπαλη άμυνα με ένα υπέροχο σουτ.

Ο Ακόμαχ βγήκε σε τετ-α-τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα και με αξιοζήλευτη ψυχραιμία, πλάσαρε ιδανικά, διπλασιάζοντας τα τέρματα της Βιγιαρεάλ στο 54ο λεπτό.

Η «Μπάρτσα» όμως έβγαλε αντίδραση με τον Γκουντογκάν να σκοράρει με μία έξοχη προσπάθεια από τα όρια της περιοχής.

Ο Πέδρι ισοφάρισε στο 68’, με τον νεαρό να πετάγεται την κατάλληλη στιγμή για να γράψει το 2-2.

Η ολική ανατροπή ήρθε τελικά στο 71ο λεπτό, με τον Μπαϊγί να στέλνει άθελα του την μπάλα στο βάθος της δικής του εστίας.

Ο Γκέδες όμως δεν επέτρεψε στους «μπλαουγκράνα» να πανηγυρίσουν. Ο Πορτογάλος πήρε την πάσα από τον Σόρλοθ και «εκτέλεσε» υποδειγματικά για το 3-3.

 

Ο Σόρλοθ «πλήγωσε» ανεπανόρθωτα την Μπαρτσελόνα με γκολ στο 90+9’, ενώ λίγα λεπτά μετά ο Μοράλες έδωσε και την… χαριστική βολή για το τελικό 5-3.



Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μπαρτσελόνα (Τσάβι): Πένια, Κουντέ, Αραούχο, Κρίστενσεν, Φορτ, Ντε Γιονγκ, Ρομέου, Γκιντογκάν, Γιαμάλ, Λεβαντόβσκι, Φέλιξ

Βιγιαρεάλ (Γ. Μαρσελίνο): Γιόργκενσεν, Κομεσάνια, Κουένκα, Ζεράρ Μορένο, Σέρλοθ, Μπαϊγί, Μπαένα, Κίκο Φεμένια, Μορένο, Κοκλέν, Αχομάς

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0