Football Talk

Πανσερραϊκός - Βόλος 2-2: Απέφυγαν την ήττα οι φιλοξενούμενοι με «ήρωα» τον Γκαρσία στο φινάλε!

Πανσερραϊκός - Βόλος 2-2: Απέφυγαν την ήττα οι φιλοξενούμενοι με «ήρωα» τον Γκαρσία στο φινάλε!

Ο Πανσερραϊκός, παρότι έφτασε κοτνά στη νίκη με ανατροπή, είδε τελικά τον Βόλο να ισοφαρίζει στις καθυστερήσεις και να διαμορφώνει το τελικό 2-2.

Στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, ο Πανσερραϊκός φιλοξένησε τον Βόλο, σε ένα ματς με πολλή ένταση, πάθος και γκολ στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Πανσερραϊκός μπήκε με περισσότερη όρεξη στο ματς και άρχισε να πιέζει από νωρίς για να βρει το γκολ. Τα πολλά φάουλ εκατέρωθεν δεν βοήθησαν τις δύο ομάδες να βρουν ρυθμό και ελάχιστες ήταν οι ευκαιρίες μπροστά από τις εστίες. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ο Βόλος βρήκε από το πουθενά τον τρόπο να ανοίξει το σκορ, στην πρώτη ουσιαστική φάση της αναμέτρησης, με τον Ασενχούν να νικά τον Χόβαν με συρτό πλάγιο σουτ.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι με τον Άλεξιτς, στο οποίο ο Θυμιάνης ευστόχησε και έφερε το ματς στα ίσα στο 50’. Οκτώ λεπτά αργότερα ο Κόβατς είπε «όχι» με εντυπωσιακή απόκρουση σε σουτ του Άλεξιτς. Μόλις ένα λεπτό μετά, ήρθε και το δεύτερο γκολ για την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία, με τον Δεληγιαννίδη να κάνει το 2-1 με κοντινή κεφαλιά.

Στο 78ο λεπτό, ο Βόλος έχασε διπλή ευκαιρία με τον Μωραΐτη αρχικά να αστοχεί σε τετ α τετ και στη συνέχεια τον Μύγα να στέλνει τη μπάλα ψηλά άουτ. Οι Βολιώτες συνέχισαν να πιέζουν για την ισοφάριση, οι γηπεδούχοι φάνηκε να αντέχουν, μέχρι που στις καθυστερήσεις ο Οικονόμου υπέπεσε σε παράβαση, με τον διαιτητή να δίνει πέναλτι υπέρ των φιλοξενούμενων. Ο Γκαρσία ισοφάρισε στο 94’ από την άσπρη βούλα, γκολ που δημιούργησε προσωρινή ένταση στους αντίπαλους πάγκους.

Το 2-2 έμεινε μέχρι το τέλος, με τον Πανσερραϊκό να μένει στην 9η θέση με 22 βαθμούς, ενώ ο Βόλος έδωσε τέλος σε ένα κακό σερί πέντε ηττών στο πρωτάθλημα και ανέβηκε στην 11η θέση της βαθμολογίας με 15 βαθμούς.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Πανσερραϊκός (Π. Γκαρσία): Χόβαν, Δεληγιαννίδης , Θυμιάνης, Μπέργκστρεμ, Διαμαντής (90’ Γκοτζαμανίδης), Στάικος, Μορέιρα, Τομάς (86’ Μούργος), Ουάρντα (90’ Πεταυράκης), Ντάνκερλουι (46’ Άλεξιτς), Μπετανκόρ (76’ Οικονόμου)

Βόλος (Αν. Λόπεθ): Κόβατς, Μύγας, Ασλανίδης (62’ Μωραΐτης), Καλογερόπουλος, Κίτσος (46’ Κόμπα), Τσοκάνης (74’ Ντέλετιτς), Σιέλης (63’ Ράτσιτς), Γκλάβτσιτς, Άλχο, Ασεχνούν, Γκαρσία

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0