Football Talk

Τα έδωσε όλα, αλλά έμεινε στο «μηδέν» η Μπάγερ Λεβερκούζεν με την Γκλάντμπαχ!

Τα έδωσε όλα, αλλά έμεινε στο «μηδέν» η Μπάγερ Λεβερκούζεν με την Γκλάντμπαχ!

Πάλεψε πολύ, έδωσε τα πάντα, είχε 27 ευκαιρίες για γκολ, οκτώ τελικές εντός εστίες και οκτώ κόρνερ. Και όμως, δεν σκόραρε. Πέταξε δύο βαθμούς η Μπάγερ Λεβερκούζεν απέναντι στην Γκλάντμπαχ και είδε την Μπάγερν Μονάχου να μειώνει τη διαφορά!

Η Μπάγερν Μονάχου δυσκολεύτηκε πολύ να κάμψει την αντίσταση της Άουγκσμπουργκ, το γερμανικό πρωτάθλημα μας έχει αποδείξει φέτος πολλάκις πόσο απρόβλεπτο είναι, αλλά η πλειοψηφία πίστευε πως η Μπάγερ Λεβερκούζεν θα κερδίσει την Γκλάντμπαχ.

Και όμως, το «τρένο» της ομάδας του Τσάμπι Αλόνσο σταμάτησε, με τη «λευκή» ισοπαλία ναι μεν να την κρατά δίχως ήττα, ούσα η μόνη στην Ευρώπη που το έχει καταφέρει, πλην όμως να μειώνει τη διαφορά από την Μπάγερν Μονάχου στους δύο βαθμούς.

Τα έδωσε όλα η ομάδα του Αλόνσο και του Γκρανίτ Τσάκα. Τα έκανε όλα σωστά. Κατέγραψε 27 τελικές προσπάθειες, έφτασε στο 68% ποσοστό κατοχής της μπάλας, εκτέλεσε οκτώ κόρνερ, «ανάγκασε» τον Νίκολας σε οκτώ επεμβάσεις. Και όμως, δεν τον κέρδισε ποτέ.

Πίεσε πολύ μέχρι τέλους, είδε τον Τέλα να αστοχεί από κοντά και το 0-0 διατηρήθηκε με το σφύριγμα της λήξης. Ανέβηκε στους 49 η Λεβερκούζεν, στο -2 η Μπάγερν Μονάχου, στις 10 Φεβρουαρίου η μεταξύ τους συνάντηση!

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0