Football Talk

Ο απόλυτος σεβασμός του Αντσελότι στον Μόντριτς και το «Τεν Χαγκ – Κριστιάνο» που απέχει πολύ!

Ο απόλυτος σεβασμός του Αντσελότι στον Μόντριτς και το «Τεν Χαγκ – Κριστιάνο» που απέχει πολύ!

«Δεν θέλω να σηκώνεται καν, αν δεν είμαι σίγουρος πως θα τον βάλω να παίξει!». Αυτό πάει να πει σεβασμός. Και με το που άκουσαν αυτή την ατάκα οι φίλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τον Κάρλο Αντσελότι, στράφηκαν κατά του Έρικ Τεν Χαγκ!

Μία σπουδαία νίκη με ανατροπή επί της Λας Πάλμας πανηγύρισε η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία επικράτησε με 2-1 απέναντι στην αντίπαλό της και κατάφερε εκ νέου να ανέβει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ούσα στο +2 από την Τζιρόνα.

Άπαντες ήταν ικανοποιημένοι στο «στρατόπεδο» της «Βασίλισσας», έφτασε τις 15 διαδοχικές αναμετρήσεις δίχως ήττα στη La Liga, αλλά υπήρχε και μία… απορία. Για ποιον λόγο ο Λούκα Μόντριτς δεν σηκώθηκε ούτε για ζέσταμα και προφανώς δεν χρησιμοποιήθηκε.

Ωστόσο, η απάντηση του Κάρλο Αντσελότι στην εν λόγω ερώτηση, ήταν αφοπλιστική...

«Δεν θέλω να κάνει προθέρμανση ο Μόντριτς, αν δεν είναι σίγουρος ότι θα παίξει. Τον σέβομαι πολύ για να κάνω κάτι τέτοιο.»

Όπως αντιλαμβάνεστε, το μυαλό όλων πήγε στον Έρικ Τεν Χαγκ και την απόφασή του να σηκώσει για ζέσταμα τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τελικά, να τον βάλει στο 90ο λεπτό. Ο Πορτογάλος είχε αρνηθεί και έκτοτε, η ιστορία είναι γνωστή. Μία συνέντευξη, ένας «χαμός» κατά του Ολλανδού και το τέλος μίας συνεργασίας, που είχε ως συνέπεια την αποχώρησή του από την Ευρώπη!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0