Football Talk

Παναιτωλικός – Λαμία 1-2: Σούταραν και «έσπασαν» τα δοκάρια, αλλά δεν… έσκισαν τα δίχτυα οι Αγρινιώτες (video)

Παναιτωλικός – Λαμία 1-2: Σούταραν και «έσπασαν» τα δοκάρια, αλλά δεν… έσκισαν τα δίχτυα οι Αγρινιώτες (video)

Ο Παναιτωλικός έφτασε πάρα πολλές φορές κοντά στην ανατροπή, αλλά τα δοκάρια δεν του επέτρεψαν να πανηγυρίσει τους τρεις βαθμούς απέναντι στη Λαμία (1-1, 27/01). Ο Νούνιες «πλήγωσε» την αστοχία των γηπεδούχων βάζοντας το νικητήριο γκολ στο φινάλε του παιχνιδιού.

Οι φάσεις έπεφταν βροχή στο Αγρίνιο, αλλά τα γκολ τα έβρισκε η Λαμία. Ο Παναιτωλικός δεν κατάφερε να «λυγίσει» τους Φθιωτείς και δέχθηκε μία… πικρή ήττα για την 20η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Οι Αγρινιώτες στόχεψαν το δοκάρι σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, με την Λαμία να καταφέρνει στο τέλος να πάρει το παιχνίδι με το «χρυσό» γκολ του Νούνιες.

Η Λαμία άνοιξε το σκορ στο 11ο λεπτό. Ο Καρλίτος εκτέλεσε ένα φάουλ από πλάγια θέση, με τον Μάτσι να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Καπίνο, με εξαιρετική κεφαλιά για το 1-0.

Με κεφαλιά παραλίγο να διπλασιάσει και το προβάδισμα της, η ομάδα του Βόκολου, αλλά ο Τσιλούλης δεν βρήκε στόχο στο 15ο λεπτό.
Ο Καρλίτος στο 23ο λεπτό πέτυχε το οριζόντιο δοκάρι μετά από απευθείας εκτέλεση κόρνερ, στην πιο εντυπωσιακή φάση του παιχνιδιού.

Χουάνπι και Καρέλης σε μία τρομερή φάση πέτυχαν από μία φορά το οριζόντιο δοκάρι χωρίς να καταφέρουν να ισοφαρίσουν. Πρώτα ο Ισπανός με κεφαλιά και στην συνέχεια ο Έλληνας επιθετικός στο «ριμπάουντ», χάνοντας μία μοναδική ευκαιρία στο 44ο λεπτό.

Η ισοφάριση τελικά ήρθε στο 47. Μετά από μία υπέροχη συνεργασία η μπάλα κατέληξε στα πόδια του Μαυρίας και εκείνος χωρίς δεύτερη σκέψη «εκτέλεσε» για το 1-1.

Ξανά δοκάρι για τους γηπεδούχους με τον Πέδρο να τραντάζει το οριζόντιο μετά την εξαιρετική σέντρα του Τορεχόν στο 78'.

Η «τιμωρία» ήρθε από τον Νούνιες. Ο επιθετικός της Λαμίας με ένα ασταμάτητο σλάλομ έφτασε απέναντι στον Καπίνο και πλάσαρε ιδανικά για το 2-1 στο 82ο λεπτό του αγώνα.  

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναιτωλικός (Γ. Πετράκης): Καπίνο, Λιάβας, Στάγιτς, Ντουάρτε, Μαυρίας, Χουάνπι, Πέρεθ, Χατζηθεοδωρίδης, Τορεχόν, Σενγκέλια, Καρέλης

Λαμία (Λ. Βόκολος): Kοσέλεφ, Σιμόν, Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος, Αμαράλ, Νούνιες, Τζανδάρης, Τσιλούλης, Mαρτίνεθ, Καρλίτος, Μάλτσι

Άγγελος Κρεμαστός

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0