Football Talk

Τρελό buzzer – beater η Λούτον, χατ-τρικ ο Ζοάο Πέδρο στην πρόκριση της Μπράιτον! (video)

Τρελό buzzer – beater η Λούτον, χατ-τρικ ο Ζοάο Πέδρο στην πρόκριση της Μπράιτον! (video)

Πέντε γκολ η Μπράιτον, χατ-τρικ ο Ζοάο Πέδρο και πρόκριση με χαρακτηριστική ευκολία απέναντι στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Τρομερός ο Βραζιλιάνος φορ από το σημείο του πέναλτι, συνεχίζεται το σερί που τον θέλει να μην έχει αστοχήσει ποτέ. Απίθανη πρόκριση και για τη Λούτον, με γκολ στο 95ο λεπτό επί της Έβερτον.

Συνεχίσαμε στην δεύτερη ημέρα του Κυπέλλου Αγγλίας και μετά την τεράστια πρόκριση της Μέιντστοουν Γιουνάιτεντ επί της Ίπσουιτς, είχαμε τις αναμετρήσεις των 17:00.

Τέσσερα παιχνίδια, όλα την ίδια ώρα, τρεις προκρίσεις και μία ισοπαλία, με συνέπεια να οδηγηθούμε σε ρεβάνς. Η πιο μεγάλη επικράτηση που έλαβε χώρα ήταν αυτή της Μπράιτον επί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, με το σύνολο του Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι να κάνει τα εύκολα… δύσκολα, αλλά να συνεχίζει στους «16» του FA Cup.

Βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 2-0, ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, αλλά δεν θα μπορούσε να αποκλειστεί, από την στιγμή που ο Ζοάο Πέδρο οδηγεί την ομάδα του, όντας «άχαστος» από τη «λευκή» βούλα.

Σκόραρε δύο φορές από το σημείο του πέναλτι, έφτασε τις 10 εύστοχες εκτελέσεις φέτος, δεν έχει αστοχήσει ποτέ στην καριέρα του και έκανε το 3-2. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Ντάνι Γουέλμπεκ στο φινάλε.

Είχαμε και την τεράστια πρόκριση της Λούτον επί της Έβερτον. Έμοιαζε δεδομένο πως θα οδηγηθούμε σε ρεβάνς, μέσα στην έδρα της Λούτον. Αυτό φάνταζε το πιο πιθανό σενάριο. Ένα παιχνίδι που έμενε στο 1-1 από νωρίς, με τη φιλοξενούμενη να έχει προηγηθεί, την Έβερτον να έχει ισοφαρίσει και τον ρυθμό να έχει πέσει πλήρως.

Ο κάθε ένας μας θα έκανε αυτή την πρόβλεψη, με τον Ρομπ Έντουαρντς να έχει γυρίσει και αρκετά πίσω την ομάδα του, ώστε να προασπίσει το προβάδισμά της.

Και όμως, μία στιγμή ήταν αρκετή για να τα αλλάξει όλα. Και αυτή ήρθε στην τελευταία φάση του παιχνιδιού, με τη Λούτον να κερδίζει κόρνερ και τον Γούντντροου να είναι ο ήρωας.

Σηκώθηκε ψηλότερα από όλους, σκόραρε και οι σκηνές που ακολούθησαν ήταν επικές. Φοβερές αντιδράσεις, «ξέσπασε» ο κόσμος της Λούτον, συνεχίσει στον 5ο γύρο του FA Cup η ομάδα τους, με «διπλό» στο «Γκούντισον Παρκ»!

Τέλος, η Λέστερ θα βρεθεί στους «16», καθώς επικράτησε με χαρακτηριστική ευκολία με 3-0 της Μπέρμιγχαμ. Άνοιξε το σκορ ο Τζέιμι Βάρντι, βρήκε δίχτυα και ο Ακγκούν με τον Πραέτ, ενώ η Λιντς δεν κατόρθωσε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Πλίμουθ, παρότι προηγήθηκε, και θα χρειαστεί επαναληπτικό, μακριά από το «Έλαντ Ρόουντ»!

Συνοπτικά, τα αποτελέσματα του 4ου γύρου του Κυπέλλου Αγγλίας, το Σάββατο (27/01):

Έβερτον – Λούτον 1-2

Λέστερ – Μπέρμιγχαμ 3-0

Λιντς – Πλίμουθ 1-1

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Μπράιτον 2-5

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0