Football Talk

Λας Πάλμας - Ρεάλ Μαδρίτης 1-2: «Βασιλική» ανατροπή και στο +2 από την Τζιρόνα! (video)

Λας Πάλμας - Ρεάλ Μαδρίτης 1-2: «Βασιλική» ανατροπή και στο +2 από την Τζιρόνα! (video)
Με την... υπογραφή του Αουρέλιεν Τσουαμενί, η Ρεάλ Μαδρίτης πέρασε με ανατροπή από την έδρα της Λας Πάλμας και πάτησε κορυφή, καθώς βρέθηκε στο +2 από την Τζιρόνα!

Η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να δυσκολεύτηκε απέναντι στη Λας Πάλμας, όμως με ανατροπή και «χρυσό» γκολ του Αουρελιέν Τσουαμενί, οι Μαδριλένοι κατόρθωσαν να αποδράσουν από τη Γκραν Κανάρια, σε παιχνίδι που διεξήχθη στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της La Liga.

Με αυτό τον τρόπο, η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας, αφού πλέον βρίσκεται στο +2 (54 βαθμοί) από την Τζιρόνα. Από την άλλη, η ομάδα από τη Γκραν Κανάρια παρέμεινε στους 31 βαθμούς και στην 8η θέση της σχετικής κατάταξης.


Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο, με ευκαιρίες εκατέρωθεν και με τους γηπεδούχους να δείχνουν πως θα... βάλουν δύσκολα στη «βασίλισσα».

Κάτι τέτοιο, επιβεβαιώθηκε στο 53ο λεπτό, όταν ο Σάντρο Ραμίρες βρήκε τον Χαβιέ Μουνιόθ μέσα στην περιοχή, με τον δεύτερο να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι «απάντησαν» στο 65’, σε μία φάση που ο Βινίσιους εκμεταλλέυτηκε την πάσα - «κλειδί» του Καμαβίνγκα και ισοφάρισε το ματς για την ομάδα του.


Μάλιστα, οι Μαδριλένοι κατόρθωσαν να γυρίσουν το ματς στο 84', όταν ο Κρος εκτέλεσε κόρνερ και η «χρυσή» αλλαγή του Αντσελότι, που ακούει στο όνομα Τσουαμενί, πήρε την κεφαλιά για να σκοράρει και να διαμορφώσει το τελικό 2-1.

Λας Πάλμας (Γκαρσία Πιμιέντα): Αλβάρο Βάγιες, Καρντόνα, Μαρμόλ, Άλεξ Σουάρες, Μάρβιν (69' Χερζόγκ), Μολέιρο (69' Λουαντίς), Ροντρίγκες, Περόνε, Χάβιε Μουνιόθ (89' Kάμπα), Μουνίρ (78' Πεχίνο), Ραμίρες (Μ. Καρντόνα).

Ρεάλ Μαδρίτης (Αντσελότι): Λούνιν, Γκαρσία, Ρούντιγκερ, Φερνάντες, Καρβαχάλ, Καμαβίνγκα (81' Τσουαμενί), Θεμπάγιος (59' Βαλβέρδε), Κρος, Βινίσιους (90' Μεντί), Ροντρίγκο (81' Γκιουλέρ), Ντίας (59' Χοσέλου).

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0