Football Talk

Κι όμως, το VAR έκανε… λάθος: Η Γκενκ δικαιώθηκε στο δικαστήριο, παίζεται ξανά το ματς με την Άντερλεχτ!

Κι όμως, το VAR έκανε… λάθος: Η Γκενκ δικαιώθηκε στο δικαστήριο, παίζεται ξανά το ματς με την Άντερλεχτ!

Δικαίωση και… επανάληψη! Η Γκενκ θεώρησε ότι αδικήθηκε στο ματς του Δεκεμβρίου με την Άντερλεχτ, το κυνήγησε στα δικαστήρια και… κέρδισε το VAR!

Να που το VAR κάνει τελικά λάθη! Στο ματς για το βέλγικο πρωτάθλημα στις 23 Δεκεμβρίου του 2023, η Άντερλεχτ υποδεχόταν την Γκενκ και επικράτησε με 2-1.

Παρ’ όλα αυτά, το παιχνίδι δεν τελείωσε εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου! Οι φιλοξενούμενοι θεώρησαν ότι υπήρχε σοβαρό σφάλμα του VAR σε υπόδειξη πέναλτι και δεν το άφησαν να περάσει έτσι.

Οδήγησαν το ματς στα δικαστήρια. Περίπου έναν μήνα μετά, δικαιώθηκαν! Κάτι που σημαίνει ότι τελικά το ματς θα επαναληφθεί!

Η φάση που προκάλεσε τις διαμαρτυρίες των ανθρώπων της Γκενκ, πραγματοποιήθηκε στο 21ο λεπτό, με το σκορ στο 0-0. Ο Χέινεν εκτέλεσε πέναλτι για τους φιλοξενούμενους, ο Σμάιχελ απέκρουσε, αλλά ο Σορ πήρε το ριμπάουντ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Παρ’ όλα αυτά, το τέρμα ακυρώθηκε, με τον διαιτητή να βλέπει μάλιστα τη φάση στο VAR και να αποφασίζει πως ο παίκτης είχε μπει στη μεγάλη περιοχή, πριν την εκτέλεση. Εκτός από τον Σορ ωστόσο, είχαν εισέλθει και δύο ποδοσφαιριστές της Άντερλεχτ, γεγονός που έφερε και τις έντονες αντιδράσεις της Γκενκ, αλλά και την απόφασή της να πάει στα δικαστήρια!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0