Football Talk

Τέλος ο Κλοπ, τέλος και ο Σμάντκε από τη Λίβερπουλ, αλλά άμεσα!

Τέλος ο Κλοπ, τέλος και ο Σμάντκε από τη Λίβερπουλ, αλλά άμεσα!
Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε πως ο αθλητικός της διευθυντής, Γιοργκ Σμάντκε, θα ολοκληρώσει την θητεία μαζί με το τέλος της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου!
Σχετικά Άρθρα
Ραγδαίες οι εξελίξεις στο «στρατόπεδο» της Λίβερπουλ, αλλά μετά την «βόμβα» αποχώρησης του Γιούργκεν Κλοπ, το ερχόμενο καλοκαίρι, λίγο έως πολύ, αναμενόμενες.

Μαζί με τον 56χρονο Γερμανό, ανακοινώθηκε πως θα αποχωρήσει και ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Γιοργκ Σμάντκε, αλλά άμεσα. Συγκεκριμένα, με το τέλος της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Ο πρόεδρος της Fenway Sports Group, Μάικ Γκόρντον, δήλωσε: «Θα θέλαμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας στον Γιοργκ για τον σημαντικό ρόλο που έχει παίξει από τότε που εντάχθηκε στη Liverpool το περασμένο καλοκαίρι.

Έχει κάνει πολύτιμη συνεισφορά, τόσο όσον αφορά την υποστήριξη που παρείχε στον Γιούργκεν Κλοπ, όσο και τη βοήθεια και την καθοδήγηση που δόθηκε στο εξαιρετικό ποδοσφαιρικό τμήμα μας.

Εκτός από την εκτίμησή μας για τις προσπάθειές του, θα θέλαμε επίσης να εκμεταλλευτούμε αυτή την ευκαιρία για να προσφέρουμε στον Γιοργκ και την οικογένειά του τις καλύτερες ευχές μας για το μέλλον».

Ο Σμάνκτε από πλευράς του, είπε:

«Η Λίβερπουλ είναι ένας πολύ ιδιαίτερος σύλλογος, οπότε το να είχα την ευκαιρία να δουλέψω εδώ ήταν τεράστια τιμή για μένα, παρόλο που ήξερα από την αρχή ότι θα ήταν μόνο για ένα μικρό χρονικό διάστημα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους – τους ιδιοκτήτες, τον προπονητή, το επιτελείο, τους παίκτες και τους φιλάθλους – για την υποστήριξη που μου δόθηκε και να προσφέρω τις καλύτερες ευχές μου για το υπόλοιπο αυτής της σεζόν».

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0