Football Talk

Και τώρα, Τσάμπι Αλόνσο; Για τους άλλους συμβόλαιο έως το 2026, για τη Λίβερπουλ ως το καλοκαίρι!

Και τώρα, Τσάμπι Αλόνσο; Για τους άλλους συμβόλαιο έως το 2026, για τη Λίβερπουλ ως το καλοκαίρι!
Όλη η Ευρώπη τον θέλει, μόνο τρεις ομάδες, όμως, δεν χρειάζεται να περιμένουν! Και η Λίβερπουλ, είναι μία από αυτές...
Ολόκληρος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης συζητά για τη Λίβερπουλ και τον Γιούργκεν Κλοπ. Το «σοκ» που προέκυψε από την ανακοίνωσή του να αποχωρήσει από το Άνφιλντ είναι μεγάλο και οι πρώτες προβλέψεις έχουν ήδη ξεκινήσει. Το ερώτημα φυσικά είναι ένα: ποιος θα είναι ο επόμενος προπονητής των «κόκκινων»;

Δεν μπορεί κανείς να απαντήσει με βεβαιότητα, η λίστα είναι τεράστια, οι υποψήφιοι πολλοί. Και όλα ξεκινούν από τον Τσάμπι Αλόνσο, αν υπολογίσουμε πως ο Πεπ Λάιντερς, ο βοηθός προπονητή του Γιούργκεν Κλοπ, ενδέχεται να αποχωρήσει μαζί του από το «Νησί».



Ο Τσάμπι Αλόνσο λοιπόν, ο οποίος πραγματοποιεί μία απίθανη δουλειά στην Μπάγερ Λεβερκούζεν, είναι και ο «διακαής» πόθος των περισσότερων φίλων της Λίβερπουλ. Γνωρίζουμε πως «δένεται» με συμβόλαιο μέχρι το 2026. Ναι, αλλά τίποτα δεν έχει αφήσει στην τύχη ο Ισπανός, ο οποίος όταν συμφώνησε με τους Γερμανούς, πριν από έναν χρόνο, ζήτησε να μπει ένας πολύ συγκεκριμένος όρος στο συμβόλαιό του.

Ποιος είναι αυτός; Να μπορεί από… φέτος το καλοκαίρι, να ενεργοποιηθεί μία «μυστική» ρήτρα, η οποία θα έχει να κάνει με την αποχώρησή του από το club, μόνο για τρεις ομάδες. Ένας τρόπος δηλαδή να «σπάσει» το συμβόλαιο νωρίτερα, αν μία εκ των τριών, τον ζητήσουν πριν από το 2026!

Ο λόγος για τη Λίβερπουλ, τη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπάγερν Μονάχου. Και είναι πολύ πιθανό, η εν λόγω συζήτηση με τους «κόκκινους» να ξεκινήσει σύντομα, από την στιγμή που υπάρχει η δυνατότητα. Οψόμεθα…

Πηγή: www.england365.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0