Football Talk

«Βόμβα»: Ο Κλοπ λέει αντίο στη Λίβερπουλ στο τέλος της σεζόν! (video)

«Βόμβα»: Ο Κλοπ λέει αντίο στη Λίβερπουλ στο τέλος της σεζόν! (video)
Ο ίδιος ο Γιούργκεν Κλοπ μέσω ενός βίντεο δύο λεπτών, ανακοίνωσε πως στο φινάλε της φετινής σεζόν, θα αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ!
«Τέλος εποχής» και μάλιστα, χρυσής. Ο Γιούργκεν Κλοπ ανακοίνωσε το πρωί της Παρασκευής (26/01), την απόφασή του να αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ το ερχόμενο καλοκαίρι του 2024, έπειτα από εννέα χρόνια στον σύλλογο.

Ο ίδιος «μετέφερε» τα σοκαριστικά νέα στους φίλους της Λίβερπουλ, μέσω ενός δίλεπτου βίντεο, στα social media της ομάδας.

Οι «Reds» θα κληθούν να περάσουν στην επόμενη μέρα τους, μετά το απόλυτα επιτυχημένο πέρασμα του 56χρονου Γερμανού, που συνδύασε το πανέμορφο ποδόσφαιρο, με το Champions League του 2019, και πάνω απ' όλους τους άλλους τίτλους, την Premier League του 2020, ύστερα από τριάντα χρόνια «ανομβρίας».

«Θα αποχωρήσω από την ομάδα στο τέλος της σεζόν. Καταλαβαίνω ότι η είδηση θα σοκάρει πολλούς ωστόσο θα εξηγήσω την απόφαση. Αγαπώ τα πάντα στο κλαπμ αυτό. Αγαπώ την πόλη, τους φιλάθλους μας. Αγαπώ την ομάδα, το σταφ, τα πάντα. Αλλά έπρεπε να πάρω αυτήν την απόφαση. Είμαι... Πως να το πω; Έχω ξεμείνει από ενέργεια. Δεν έχω κανένα πρόβλημα τώρα προφανώς.

Το γνωρίζω καιρό τώρα. Είμαι πολύ καλά τώρα αλλά δεν μπορώ να ασκήσω αυτό το επάγγελμα πλέον. Μετά από όλα τα χρόνια που ήμασταν μαζί και μετά τα όσα περάσαμε μαζί... Ο σεβασμός μου για εσάς μεγάλωσε, η αγάπη μου για εσάς μεγάλωσε και το ελάχιστο που σας χρωστάω είναι η αλήθεια. Και αυτή είναι η αλήθεια»
ανέφερε.

Δείτε το βίντεο:

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0