Football Talk

Ατλέτικο – Σεβίλλη 1-0: O Ντεπάι την έστειλε ως φαβορί στην τετράδα του Copa del Rey! (video)

Ατλέτικο – Σεβίλλη 1-0: O Ντεπάι την έστειλε ως φαβορί στην τετράδα του Copa del Rey! (video)

Η Ατλέτικο με «χρυσό» σκόρερ τον Ντεπάι, «καλπάζει» προς την κατάκτηση του Copa del Rey. Στη φάση των ημιτελικών, από τη θέση του αδιαφιλονίκητου φαβορί, θα κληθεί να αντιμετωπίζει κάποια εκ των Μπιλμπάο, Σοσιεδάδ και Μαγιόρκα σε διπλά παιχνίδια.

Με φόντο την εξασφάλιση του τέταρτου και τελευταίου εισιτηρίου για την τετράδα του Copa del Rey, η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδεχόταν την Σεβίλλη των «μυρίων» προβλημάτων, η οποία φλερτάρει έντονα με τον υποβιβασμό στη La Liga. Το κύπελλο όμως είναι μία άλλη ιστορία και οι Σεβιγιάνοι εμφανίστηκαν βελτιωμένοι σε σύγκριση με την εικόνα που δείχνουν στο πρωτάθλημα.

Ο Γκριεζμάν στο 26’ αστόχησε από την άσπρη βούλα σε πέναλτι που κέρδισε ο Ναουέλ Μολίνα. Ο Γάλλος επιθετικός των «ροχιμπλάνκος» γλίστρησε και δεν κατάφερε να βρει την μπάλα όπως θα ήθελε, με αποτέλεσμα να καταλήξει άουτ. Το 0 – 0 διατηρήθηκε έως την ανάπαυλα με τις δύο ομάδες να καλούνται να λύσουν τις διαφορές τους στο δεύτερο ημίχρονο.


Τη λύση προσέφερε ο δραστήριος Ντεπάι στο 79’ εκμεταλλευόμενος γύρισμα του Κορέα. Η φάση εξετάστηκε από το VAR και το γκολ κατακυρώθηκε για τους γηπεδούχους.


Γενικότερα, η ομάδα του Σιμεόνε υπήρξε πιο επικίνδυνη, με τους φιλοξενούμενους να παρουσιάζουν μία σωστή προσέγγιση αλλά να αδυνατούν να φανούν όσο ανταγωνιστικοί θα ήθελαν. Το 1 - 0 διατηρήθηκε έως το τέλος, με την Ατλέτικο να πανηγυρίζει μία σπουδαία πρόκριση που θα την στείλει στην τετράδα του Copa del Rey, απέναντι σε κάποια εκ των Μπιλμπάο, Σοσιεδάδ και Μαγιόρκα σε διπλούς αγώνες, όπου θα έχει την ευκαιρία να φτάσει στην κατάκτηση ενός ακόμη τίτλου, επί εποχής Σιμεόνε.

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ν. Σιμεόνε): Όμπλακ, Βίτσελ, Χιμένες, Ερμόσο, Μολίνα (56’ Γιορέντε), ντε Πολ, Κόκε, Σαούλ (Μπάριος), Λίνο, Μοράτα (66’ Ντεπάι), Γκριεζμάν (66’ Κορέα)

Σεβίλλη (Κ. Φλόρες): Νούλαντ, Νιανζού, Ράμος, Μαρκάο, Σουμαρέ, Νάβας (70’ Χουάνλου), Σο (83’ Μιρ), Τόρες (51’ Ράκιτιτς), Πεντρόσα (83’ Ακούνια), Οκάμπος, Μπερνάλ (70’ Λαμέλα)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0