Football Talk

Θα γυρίσει ο Σαλάχ στην Αίγυπτο; Η δήλωση που ανησύχησε τον κόσμο της Λίβερπουλ!

Θα γυρίσει ο Σαλάχ στην Αίγυπτο; Η δήλωση που ανησύχησε τον κόσμο της Λίβερπουλ!

Και κάπου εδώ, αρχίζει το «πράγμα» να περιπλέκεται. Όλοι ζητούν από τον Μοχάμεντ Σαλάχ να ακολουθήσει πιστά το πρόγραμμα αποθεραπείας, αυτός βιάζεται και το δήλωσε ξεκάθαρα. Θέλει να γυρίσει άμεσα στην Ακτή Ελεφαντοστού για το Κόπα Άφρικα και… όλοι ανησυχούν!

Έχουμε πλέον, όλα τα δεδομένα στο τραπέζι. Ο Μοχάμεντ Σαλάχ άφησε τη Λίβερπουλ για να αγωνιστεί στο Κόπα Άφρικα και να προβεί σε ένα σπουδαίο επίτευγμα με την Αίγυπτο. Δεν τα κατάφερε όπως θα ήθελε.

Τραυματίστηκε στο δεύτερο παιχνίδι του ομίλου, σκόραρε μόλις μία φορά από τη «λευκή» βούλα και παρότι κάθισε να παρακολουθήσει την πρόκριση της χώρας του, απέναντι στο Πράσινο Ακρωτήρι, με το τελικό 2-2, αποφάσισε να γυρίσει στην Αγγλία.

Επικοινώνησε με τους ανθρώπους της Λίβερπουλ και άπαντες επέλεξαν να επιστρέψει στο «Νησί», ώστε η αποκατάστασή του – ενδεχομένως – να είναι ταχύτερη. Η επιλογή του αυτή «εκνεύρισε» τους συμπατριώτες του, που θεώρησαν πως τους αφήνει «απροστάτευτους».

Πολλοί τον κατέκριναν και για τον λόγο αυτόν, ο Γιούργκεν Κλοπ μπήκε «μπροστά». Τον υπερασπίστηκε με τις δηλώσεις του, επισήμανε πως ουδείς ενδιαφέρεται για την Αίγυπτο, όπως ο Μοχάμεντ Σαλάχ.

Όλα δείχνουν όμως, ότι ο «Φαραώ» έχει πάρει το θέμα προσωπικά. Θέλει να μπει γρήγορα στο γήπεδο, επιθυμεί να τοποθετήσει στον κάλαθο των αχρήστων κάθε πρόβλεψη για την ημερομηνία επιστροφής του και να… φύγει και πάλι.

Αυτό τουλάχιστον ξεκαθάρισε αισίως με δηλώσεις του, λέγοντας πως θα κάνει οτιδήποτε μπορεί για να γυρίσει στην Ακτή Ελεφαντοστού!

«Ξεκίνησε την θεραπεία και το πρόγραμμα αποκατάστασης. Θα κάνω τα πάντα για να γυρίσω στην εθνική μου ομάδα, όπως συμφωνήσαμε εξαρχής. Αγαπάω την χώρα μου και τους ανθρώπους της. Θα προσπαθήσω σκληρά».

Αυτή η τοποθέτησή του… αρκούσε. Στη Λίβερπουλ ανησυχούν, θεωρούσαν πως η αποκατάσταση θα διαρκέσει τρεις εβδομάδες και πως είναι αδύνατον να προλάβει. Ο Αιγύπτιος όμως διαφωνεί. Και κάπως έτσι, η ανησυχία μεγαλώνει για το πώς θα επιστρέψει ξανά από το Κόπα Άφρικα, αν αποφασίσει να γυρίσει πίσω!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0