Football Talk

Λίβερπουλ – Τσέλσι ξανά, σε ένα «κατακόκκινο» παρελθόν, με κάθε τρόπο και κάθε… τερματοφύλακα! (video)

Λίβερπουλ – Τσέλσι ξανά, σε ένα «κατακόκκινο» παρελθόν, με κάθε τρόπο και κάθε… τερματοφύλακα! (video)

Η Τσέλσι θα αναζητήσει το πρώτο τρόπαιο στην εποχή του Τοντ Μποέλι. Η Λίβερπουλ τον έκτο της κερδισμένο τελικό υπό τις οδηγίες του Γιούργκεν Κλοπ. Το Wembley θα φιλοξενήσει μία ακόμη «μονομαχία» τους, με φόντο την κατάκτηση του Λιγκ Καπ. Τι λέει το πρόσφατο παρελθόν τους; Είναι «κόκκινο», με κάθε τρόπο. Σε τρεις διαφορετικές διοργανώσεις, με ισάριθμους διαφορετικούς γκολκίπερ, με αποκρούσεις πέναλτι και με τον… Κώστα Τσιμίκα!

Βρισκόμαστε και πάλι στα… ίδια. Η ιστορία επαναλαμβάνεται. Η Τσέλσι ήταν αυτή που εξασφάλισε την πρόκρισή της στον τελικό του Λιγκ Καπ πρώτη, επικρατώντας με 6-1 της Μίντλεσμπρο και μερικές ώρες μετά, ανέμενε να μάθει τον αντίπαλό της.

Θα ήταν είτε η Λίβερπουλ, είτε η Φούλαμ. Αλλά δεν θα μπορούσε το σύνολο του Γιούργκεν Κλοπ να μην είναι… συνεπές στο «ραντεβού» του με την ιστορία. Σκόραρε από νωρίς, δεν επηρεάστηκε από την αντίδραση των γηπεδούχων και με το τελικό 1-1, οι δύο ομάδες θα διεκδικήσουν και πάλι το Λιγκ Καπ στο «Wembley», στη ρεβάνς του προπέρσινου τελικού, δύο χρόνια μετά.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.england365.gr

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0