Football Talk

Σιγά μην γλύτωνε, αυτή η Μπαρτσελόνα, από την Αθλέτικ του Βαλβέρδε! (video)

Σιγά μην γλύτωνε, αυτή η Μπαρτσελόνα, από την Αθλέτικ του Βαλβέρδε! (video)
Πριν τη «σέντρα», στο άκουσμα των ομάδων, πολλοί μιλούσαν για «διπλό». Μετά το τελευταίο σφύριγμα, κατάλαβαν πως το έργο της Μπαρτσελόνα στο Σαν Μαμές, ήταν... αποστολή αυτοκτονίας! Γιατί; Επειδή απλούστατα, δεν διανοείστε το σερί που «τρέχει» για την Αθλέτικ Μπιλμπάο!
Όλα ξεκίνησαν στραβά για την Μπαρτσελόνα. Μόλις στο 1ο λεπτό, βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά το διπλό χτύπημα, των Λεβαντόφσκι (26') και Γιαμάλ (32'), μέσα σε έξι λεπτά, φάνηκε να αλλάζει την κατάσταση.

Στον μονό προημιτελικό με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, η Μπαρτσελόνα επιχείρησε να κάνει ό,τι δεν έχει καταφέρει καμία ομάδα μέσα στο Σαν Μαμές, από τον Αύγουστο: να κερδίσει! Και παρότι προηγήθηκε, δεν τα κατάφερε.

Ο Σανσέτ ισοφάρισε στο 49', το ματς έληξε ισόπαλο και στην παράταση, τα γκολ των Ινιάκι (105+2') και Νίκο (120+1') Γουίλιαμς, έστειλαν τους Βάσκους στα ημιτελικά του Copa del Rey. Παράλληλα, όμως, διατήρησαν το αήττητό τους, εντός έδρας.

 
Υπό τις οδηγίες του γνώριμού μας, Ερνέστο Βαλβέρδε, η Αθλέτικ Μπιλμπάο έχει να ηττηθεί στο Σαν Μαμές, από τις 12 Αυγούστου, όταν έχασε από τη Ρεάλ Μαδρίτης

Και μέσα σε όλο αυτό το διάστημα, μόλις τρεις φορές δεν έχει καταφέρει να κερδίσει, μετρώντας δύο ισοπαλίες (Χετάφε και Βαλένθια), που έγιναν τρεις, το βράδυ της Τετάρτης (25/01).



Ποιος θα βάλει «στοπ» στο σερί; Άγνωστο. Η πιο επίφοβη, μοιάζει η Χιρόνα, στα ματς πρωταθλήματος που ακολουθούν.

Με ορμητήριο το Σαν Μαμές, πάντως, η Μπιλμπάο βρίσκεται σταθερά κοντά στην πρώτη τετράδα της La Liga.

Και με το Κύπελλο «ολοζώντανο», με τις Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης εκτός, έχει κι άλλον στόχο να κυνηγήσει.

Φάνης Τσοκανάς
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0